Четвер, 25.04.2024, 12:35 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 17
Нападающий львовских «Карпат» Сергей Кузнецов (26 лет) в первой половине сезона отличился только дважды. Зато во второй – его, как и «Карпаты», прорвало. Львояне в трех матчах добыли три победы, забив в общей сложности 11 голов.

Шесть из них – на счету Сергея. Теперь Кузнецов с восьмью забитыми мячами является одним из претендентов на титул лучшего бомбардира первенства.

– Сергей, ставили перед собой какие-то ориентиры накануне возобновления первенства украинской Премьер-лиги?

– Настраивал себя на то, чтобы забить 10 голов. Но сейчас, когда до окончания чемпионата осталось 10 туров, впору поднимать эту планку. Буду стараться забивать в каждом мачте.

– У вас когда-то были подобные серии?

– Нет. Хотя поиграть мне довелось в восьми чемпионатах – Финляндии, Румынии, Венгрии, Молдовы, Литвы, Беларуси, России и, собственно, Украины. Лучше всего забивать получалось в ... Читати далі »
Переглядів: 709 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (0)

Сборная 20-го тура по версии UA-Футбол

Вратарь:

Игорь Шуховцев, («Ильичевец», 1 вызов). Был лучшим в составе двух команд. Что и говорить, настоящий капитан для «Ильичевца». Во многом благодаря его уверенной игре на последнем рубеже команда Ильи Близнюка, в прошлом голкипера «Днепра», сумела добыть важное очко в выездном матче. В актив Шуховцеву можно занести два отраженных выхода игроков «Днепра» - Гоменюка и Холека. И конечно же, отраженный пенальти от Максима Калиниченко. Кстати, Игорь в 14-й раз в карьере выходит победителем из 11-метровой дуэли. 9 ударов он отразил сам, еще в 5 случаях были не точны пробивающие.

Центральные защитники:

Неманья Тубич («Карпаты», 1 вызов). Уже в третьей игре подряд успешно ломает все, что «строит» соперник. В матче против «Кривбасса» выиграл практически весь «воздух». Во время стандартов подключался в атаку. Следует прмизнать, что «К ... Читати далі »
Переглядів: 741 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (0)

Взимку капітану „Карпат” Сергію Пшеничних було зроблено операцію на коліні, через що більша частина підготовчого періоду пішла у нього на реабілітацію. А до занять в загальній групі Сергій приступив лише на заключному зборі в Туреччині. 

Наразі Пшеничних поступово набирає оптимальну ігрову форму, але відіграти на належному рівні в поєдинках національного чемпіонату всі 90 хвилин йому ще заважко. Тому керманич карпатівців Олег Кононов поки що випускає Сергія тільки на заміну. За такої ситуації кореспондент Інформаційного центру ФК „Карпати” розмову з капітаном „зелено-білих” цілком логічно розпочав з питання про стан його здоров’я. 

- Вже все добре: коліно не турбує, займаюся в загальній групі і разом з партнерами виконую повний об’єм навантажень. Потроху набираю форму і сподіваюся, що вже найближчим часом вийду на свій оптимальний рівень.

- За тої гри, яку „Карпати” демонстр ... Читати далі »
Переглядів: 871 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (0)

У вівторок, 17 березня, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список 28-ми кандидатів для підготовки до відбірного матчу чемпіонату світу-2010 з Англією, що відбудеться 1 квітня на лондонському стадіоні «Уемблі». Безпосередньо ж до тренувального табору планується викликати не більше 24-х гравців: тренерський штаб визначиться з остаточним переліком лише після поєдинків 1/8 фіналу Кубку УЄФА і 21-го туру вітчизняного чемпіонату.

Два потенційні дебютанти

У списку кандидатів привертає до себе увагу присутність двох потенційних новобранців − голкіпера «Металіста» Олександра Горяїнова та нападника «Динамо» Артема Кравця (на фото). Також можуть повернутися до збірної Станіслав Богуш, Олександр Кучер, Григорій Ярмаш, Валентин Слюсар та Олексій Гай, які в силу різних причин не їздили в складі української команди на лютневий міжнародний турнір на Кіпрі. ... Читати далі »
Переглядів: 723 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (0)

Павло Яковенко викликав одразу чотирьох карпатівців до молодіжної збірної України

У вівторок, 17 березня, старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив список гравців, котрі готуватимуться до товариських матчів проти Сербії та Північної Ірландії − 27 та 31 березня відповідно.

Квінтет новачків

На навчально-тренувальний збір, що розпочнеться 22 березня, наставник запросив одразу 30 виконавців, у тому числі п’ятьох дебютантів − Артема Кичака, Євгена Новака, Ярослава Захаровича, Віталія Субочева та Дмитра Зозулю. Зауважимо, що наша команда братиме участь у матчах різними складами. До Сербії вирушать 18 гравців, більшість із котрих після цього спарингу відбудуть до своїх клубів. Тоді як шестеро футболістів, що зіграють з балканцями, приєднаються до інших 12 збірників, котрі весь цей час готуватимуться в Києві до зустрічі з північноірландцями. 30 березня онов ... Читати далі »
Переглядів: 941 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (0)

Не помітити покращення стосунків між уболівальниками та командою, яке відбувається останнім часом, – неможливо. Після кожного матчу команда разом з тренером підходить подякувати львівській торсиді. Олег Кононов на кожній з післяматчевих прес-конференцій відмічає «відданих уболівальників, фанатичних уболівальників». 

Упродовж декількох останніх років між вболівальниками та командою були досить напружені стосунки, адже результати команди не надто радували найвідданіших фанів. Проте не тільки це викликало незадоволення вболівальників, адже всі розуміють, що бувають і чорні полоси. Причиною найбільшого незадоволення була відсутність уваги до фанів з боку команди. Дуже часто гравці забували подякувати своїм фанам за несамовиту підтримку під час матчу…

Зараз усе змінилося, і справа не тільки в упевнених перемогах «Карпат» в львівському дербі чи над одеським «Чорноморцем». А справа от у ч ... Читати далі »
Переглядів: 732 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (0)

Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту