П`ятниця, 19.04.2024, 18:20 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 08
Під час бійки футбольних хуліганів діє неписане «правило чистих рук» – заборона на використання каменів, пляшок, арматури. "Махач" – це процес порівняння сили один одного- це стара слов`янська традиція. Ми хочемо уникнути каліцтва один одного, оскільки розуміємо, що проти тебе б`ється така ж людина, як і ти. Тому калічити когось немає сенсу. Хоча в кожному правилі є винятки. Буває, що хтось приходить на "махач" із підручними засобами".

"Чисті руки" не допомагають уникнути травм. Найчастіше ламають щелепи, носи і ребра. "По-іншому бути не може, коли б`ються по сто осіб з кожного боку. Хтось на когось наступить, в одного удар руки поставлений на 60 кілограм, а в іншого - на 120. До речі, людський череп витримує всього 25 кг", – розповідає мій співрозмовник.

Стороння людина на «махач» потрапити не зможе. Всі хулігани добре знають один одного і випадкових персонажів до себе не підпускають. А за тими, хто хоче потрапити в так звану "фірму", довго стежать, перевіряють його. Спочатку ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1239 | Додав: SBT_FCKL_BOMB | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (0)

                                          

Ультрас - це спосіб життя, спосіб мислення. Це те, коли футбол уже набагато більше ніж просто захоплення чи хоббі - це ваше життя! Ви вже не можете НЕ піти на стадіон, ви вже не можете НЕ поїхати на виїзд, ви нездатні відмовитися від посиденьок із ЦИМИ людьми й друзів, справжніх друзів, не зав'язаних з вашою улюбленою командою, у вас із кожним роком усе менше й менше, а приходячи на футбол ви вже не можете просто спостерігати за грою - вам потрібно більше, вам потрібно самому безпосередньо приймати участь у підтримці команди... ви ультрас. У повному розумінні цього слова.

Перші ультрас з'явилися в Італії на початку 60-х років. Тоді це досить віддалено нагадувало сьогоднішні групи ультрас, але саме в той час у Мілана з'явилися перші ознаки організованого вболівання. Через кілька років саме у них і з'являється перше в історії угру ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1067 | Додав: SBT_FCKL_BOMB | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (1)

Успішна гра «Карпат» в двох весняних поєдинках в значній мірі обумовлена тим, що «зелено-білі» переграють своїх суперників у центрі поля. А в футболі, як відомо, є неписане правило: хто виграє середину поля, той контролює перебіг подій на ньому. Одним з тих, хто сьогодні заправляє в півзахисті «зелено-білих», є Андрій Ткачук. 

Він довго оговтувався після важкої травми, якої зазнав ще позаминулого року від бразильського легіонера «Шахтаря» Фернандіньо. Але сьогодні 25-й номер «Карпат» демонструє саме ту гру, яку від нього й очікують побачити тренери та вболівальники команди. Після матчу в Маріуполі в Андрія був чудовий настрій і він із задоволенням відповів на запитання кореспондента Інформаційного центру ФК «Карпати». 

- Андрію, якою була установка тренерів на матч?

- Перед грою нам наголошували, щоб ми в жодному разі не розслаблялися і не відчували себе великими футболістам ... Читати далі »
Переглядів: 1270 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (0)

Другий поєдинок поспіль форвард «Карпат» Сергій Кузнецов стає героєм матчу. За дві весняні зустрічі нападник поклав у ворота «Чорноморця» та «Іллічівця» аж п’ять м’ячів (ще один арбітри помилково не зарахували), причому кожен з них був просто красень. І сьогодні вже можна почути голоси багатьох вболівальників, і не лише з Галичини, що керманич головної збірної України Олексій Михайличенко просто зобов’язаний Сергія запросити до своєї команди. 

- Звичайно, я тішуся з того, що мене нарешті прорвало. Але в першу чергу я дуже радий за нашу команду, що ми так здорово зіграли в перших двох весняних поєдинках і потішили наших вболівальників, як результатом, так і грою. Приємно й те, що телефонує багато знайомих з інших міст і кажуть, що вони просто в захваті від того футболу, який демонструють «Карпати». А сьогодні, користуючись нагодою, я хочу привітати всіх жінок з святом 8-го Березня і побажа ... Читати далі »
Переглядів: 791 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (0)

Існування фан-руху "Львова" дуже заважає і муляє око радикально налаштованим фанатам "Карпат". Впродовж сезону можна було спостерігати,як були здійснені крадіжки банерів, поодинокі напади на супортерів команди. Час від часу це призводило до того, що фан-сектору як такого у ФК "Львів" не було. Це давня історія,яка сягає ще 2006-року,коли група хлопців намагалася створити рух, але їх було теж "знешкоджено", внаслідок чого підтримки у команди не було довгий час. Ну і от ситуація певним чином повторилася вчора. Коли маленька група вболівальників "синьо-золотих" поверталася додому по вулиці Зеленій, неподалік стадіону, їх оточили близько 20-30 карпатівців (які,до речі, ще в перерві матчу піходили до сектора "городян" і погрожували). Все сталося раптово. Одразу по кілька чоловік почали лупцювати хлопців (хоча били не всі,частина спостерігала, та все ж били значною більшістю). На щастя, до трагедії на цей раз не дойшло. Одна людина потрап ... Читати далі »

Переглядів: 874 | Додав: SBT_FCKL_BOMB | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (2)

- Почали матч ми нормально, забили гол, продовжували атакувати. Потім було вилучення, що надто вплинуло на нашу гру, тож нам довелось перебудовуватись по ходу матчу. Вчора три гравці захворіли на грип. Довелось змінювати склад, у людей температура 39-40. 

- Хто саме захворів?

- Мельник, Ситник і Кашевський.

- Прокоментуйте гру новачка – Коротецького?

- Не на прес-конференції...

Переглядів: 749 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (0)

Закидуем фотки,робим теми на форумах,та запрошуєм друзів
з повагою SBT_FCKL_BOMB!!!!!!!!!!!
Переглядів: 790 | Додав: SBT_FCKL_BOMB | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (2)

Післяматчева прес-конференція головних тренерів команд

- Чи все задумане виходило на полі у вашої команди?

- Рахунок говорить сам за себе. Гра у нас нині йшла, але деякою мірою я розумію проблеми господарів, які залишились вдесятьох після вилучення Павела Кірильчика. Утім, ми здобули заслужену перемогу, забивши 5 м"ячів.

- У вас немає побоювання, що Кузнецов втратить свій бомбардирський запал?

- Ми будемо працювати, аби цього не сталося. Він доросла людина, справжній професіонал, тож буде працювати і вдосконалюватись.

- Його результативна гра стала для вас несподіванкою?

- Ні, не стала. Результативна гра "переслідує" його, де б він не грав. Дай Боже, аби так було й надалі.

- Ви дуже вдало розпочали другу частину чемпіонату. Чи змінились завдання у клубу?

- У нас є завдання наблизитись до 5-6 місця. Поборотися за ті місця, що, можливо, дадут ... Читати далі »
Переглядів: 741 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (1)

Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту