Четвер, 25.04.2024, 03:43 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 17 » Збірна України: англійський вибір
Збірна України: англійський вибір
18:36
У вівторок, 17 березня, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список 28-ми кандидатів для підготовки до відбірного матчу чемпіонату світу-2010 з Англією, що відбудеться 1 квітня на лондонському стадіоні «Уемблі». Безпосередньо ж до тренувального табору планується викликати не більше 24-х гравців: тренерський штаб визначиться з остаточним переліком лише після поєдинків 1/8 фіналу Кубку УЄФА і 21-го туру вітчизняного чемпіонату.

Два потенційні дебютанти

У списку кандидатів привертає до себе увагу присутність двох потенційних новобранців − голкіпера «Металіста» Олександра Горяїнова та нападника «Динамо» Артема Кравця (на фото). Також можуть повернутися до збірної Станіслав Богуш, Олександр Кучер, Григорій Ярмаш, Валентин Слюсар та Олексій Гай, які в силу різних причин не їздили в складі української команди на лютневий міжнародний турнір на Кіпрі.

Тижневий збір під Лондоном

На тренувальній базі ФК «Динамо» в Кончі-Заспі «синьо-жовті» зберуться наступного вівторка, 24 березня. Того ж дня журналісти зможуть відвідати традиційне відкрите тренування, якому передуватиме прес-конференція головного тренера, що розпочнеться о 16.30. А вже наступного дня, 25 березня, збірна України візьме курс на Лондон, у затишному передмісті якого − Сент-Олбанс, і готуватиметься до відповідальної гри.

Склад національної збірної

Воротарі: Андрій П’ятов і Рустам Худжамов (обидва − «Шахтар» Донецьк), Станіслав Богуш («Динамо» Київ), Олександр Горяїнов («Металіст»).

Захисники: Віталій Мандзюк і Тарас Михалик (обидва − «Динамо»), Андрій Русол («Дніпро»), Дмитро Чигринський, Олександр Кучер і В’ячеслав Шевчук (усі − «Шахтар»), Григорій Ярмаш («Ворскла»).

Півзахисники: Олександр Алієв і Сергій Кравченко (обидва − «Динамо»), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва − «Металіст»), Олексій Гай («Шахтар»), Євген Левченко («Гронінген», Нідерланди), Максим Калиниченко, Сергій Назаренко і Руслан Ротань (всі − «Дніпро»), Анатолій Тимощук («Зеніт», Росія).

Нападники: Андрій Воронін («Герта», Німеччина), Володимир Гоменюк («Дніпро»), Марко Девич («Металіст»), Артем Кравець і Артем Мілевський (обидва − «Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»), Андрій Шевченко («Мілан»).



Переглядів: 723 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту