Четвер, 28.03.2024, 18:25 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 23
Сьогодні, 24-го березня директор виробничого підрозділу «МЕГАзон» ФК «Карпати» Юрій КОСТЮК приймає вітання з нагоди 50-річного ювілею з дня свого народження. 

До багаточисельних вітань від рідних та друзів приєднуються і футболісти, тренери, вболівальники, керівники та весь колектив ФК «Карпати» і зичать соленізанту міцного здоров’я, родинного щастя і затишку, матеріального достатку та усіляких гараздів. 

Летять роки в міжзоряний політ,
Але душа нехай про це не знає,
Хай серце б’ється в ритмі літ
І доброта ніколи не згасає.

Хай доля піднесе іще сповна
І радості, й наснаги, і здоров’я.
Нехай завжди в душі цвіте весна
І серце зігрівається любов’ю!

Многая літа! 

Юрій Костюк народився 23-го березня 1959 року у Кам’янці-Бузькій Львівської області. Свого часу Юрій Миколайович працював начальником футбольної команди «Карпати» (Кам’янка-Бузька). У ФК ... Читати далі »
Переглядів: 1291 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (2)

Сьогодні, 23-го лютого головний тренер «Карпат» Олег КОНОНОВ та один з його асистентів Володимир БЕЗУБ’ЯК святкують день уродин. Олегу Георгійовичу виповнилося 43 роки, а Володимиру Йосифовичу – 52. 

З цієї нагоди гравці, вболівальники і їхні колеги по тренерському штабу команди разом з керівництвом та всім колективом ФК «Карпати» щиро вітають іменинників і від усієї душі бажають їм міцного здоров’я, сімейного щастя, матеріального достатку та творчих успіхів у нелегкій тренерській роботі.

Довідка: 

Олег Кононов, головний тренер ФК «Карпати»

Народився 23 березня 1966 року у місті Курськ (Росія). Закінчив Смоленський державний інститут фізкультури та спорту. Виступав за команди (1983-1999 рр.): «Іскра» (Смоленськ, Росія), «Дніпро» (Могильов, Білорусь), КІМ (Вітебськ, Білорусь), «Рух» (Хожув, Польща), «Нафтан» (Новополоцьк, Білорусь), «Торпедо» (Мінськ, Білорусь). Призер ... Читати далі »
Переглядів: 881 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (0)

Іван Мілошевіч, захисник «Карпат», після матчу з "Дніпром":

- Чому суддя не зарахував твій гол?

- Була боротьба за позицію з суперниками, м’яч відскочив від землі і справді торкнувся моєї руки. Однак траекторії польоту м’яча цей дотик не змінив. Та й арбітр, здається, не бачив епізоду, а лише зреагував на те, як махали руками дніпряни…

- Чому "Карпати" не втримали нічийного рахунку?

- Ми перехопили м’яча, кинулись всією командою вперед на останню контратаку - дуже хотіли забити... Але вийшла обрізка і гравці просто не встигли повернутись на свої позиції.

Переглядів: 654 | Додав: fckl | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (0)

Максим Калиниченко в матче против «Карпат» принес «Днепру» победу на 91-й минуте поединка

Матч с «Карпатами» для Максима Калиниченко, как и для всего «Днепра», получился богатым на разные эмоции. Было и разочарование от ошибок и неиспользованных моментов, невероятная радость от гола на последних минутах и обескураживающая красная карточка.

-Что почувствовали, забив победный мяч?

-Вы видели, как я среагировал на собственный точный удар - понесся, как Бен Джонсон. Еле-еле поймали меня. На самом деле, это был нужный гол. Матч получился драматичным - наверное, по-другому мы не можем. Драма либо с хорошим концом, либо с плохим. Хорошо, что сегодня все хорошо закончилось. Наверное, Бог есть, и он все видит.

-Игрой довольны?

- Своей я вряд ли могу быть доволен, потому что «запорол» немало моментов. Но опять же, один удар - и все в порядке. А команда наша, считаю, смот ... Читати далі »
Переглядів: 782 | Додав: fckl | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (1)

После игры в подтрибунном помещении днепропетровского стадиона Днепр-Арена только и было разговоров о том, как защитникам Днепра удалось погасить атакующую мощь львовской команды. 

В немалой степени это относилось и к левому защитнику днепрян Виталию Денисову.

- Как самочувствие после матча?

- Самое главное, что мы выиграли.

- Особый настрой на игру связан с предыдущими неудачами?

- Безусловно. Все таки два матча мы не могли забить, и хотелось доказать, что Днепр - не развалившаяся команда, а способная показывать хорошую игру в нынешней составе. В любом случае мы не собирались отходить от атакующего стиля.

- За счет чего удалось одержать победу?

- За счет командной игры, командного духа. Мы много не реализовали сегодня моментов, выручил команду Калиниченко, будем надеяться, что черная полоса позади.

- Ты чувствовал, что сегодня Днепр добьет ... Читати далі »
Переглядів: 809 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (2)

Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 538
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту