Четвер, 25.04.2024, 17:40 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 17 » Команда подарувала фанатам пиво і торти
Команда подарувала фанатам пиво і торти
18:34
Не помітити покращення стосунків між уболівальниками та командою, яке відбувається останнім часом, – неможливо. Після кожного матчу команда разом з тренером підходить подякувати львівській торсиді. Олег Кононов на кожній з післяматчевих прес-конференцій відмічає «відданих уболівальників, фанатичних уболівальників». 

Упродовж декількох останніх років між вболівальниками та командою були досить напружені стосунки, адже результати команди не надто радували найвідданіших фанів. Проте не тільки це викликало незадоволення вболівальників, адже всі розуміють, що бувають і чорні полоси. Причиною найбільшого незадоволення була відсутність уваги до фанів з боку команди. Дуже часто гравці забували подякувати своїм фанам за несамовиту підтримку під час матчу…

Зараз усе змінилося, і справа не тільки в упевнених перемогах «Карпат» в львівському дербі чи над одеським «Чорноморцем». А справа от у чому: з приходом Олега Кононова команда почала активно спілкуватись з вболівальниками. Перед початком сезону відбувся неофіційний круглий стіл, в якому прийняли участь лідери фанатських угруповань, керівництво, тренер та гравці «Карпат». 

Перед матчем проти криворізького «Кривбасу» «Карпати» провели відкрите (для найвідданіших фанів) тренування. Після нього відбулась дуже тепла розмова між гравцями, тренером та вболівальниками. Але на цьому приємні сюрпризи для львівських ультрас не закінчились, адже по завершенні зустрічі команда презентувала кілька ящиків пива. Такого ще не було ніколи…

Під час матчу карпатівці й надалі продовжували приємно дивувати: в перерві гравці показали, що не забули і про вболівальниць з першого сектора та про вихованців реабілітаційного центру «Джерело» - для них команда приготувала солодкі подарунки – торти. Після матчу, вже традиційно, вся команда разом з тренером підійшла подякувати фан-сектору за підтримку.

Таких теплих та відкритих стосунків між командою та вболівальниками, напевно, не було ніколи. Перш за все хочеться, щоб такі стосунки залишились назавжди, незважаючи від подальших результатів команди. Продовжуючи курс на зустріч з уболівальниками, Олег Кононов погодився відповісти на їхні запитання, які всі бажаючі можуть залишити на сайті вболівальників зелено-білих за адресою: www.star.lviv.ua/gb/.

Переглядів: 733 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту