Субота, 20.04.2024, 08:39 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 8 » У ХУЛІВ ЗАВЖДИ РУКИ ЧИСТІ!!!!
У ХУЛІВ ЗАВЖДИ РУКИ ЧИСТІ!!!!
22:13
Під час бійки футбольних хуліганів діє неписане «правило чистих рук» – заборона на використання каменів, пляшок, арматури. "Махач" – це процес порівняння сили один одного- це стара слов`янська традиція. Ми хочемо уникнути каліцтва один одного, оскільки розуміємо, що проти тебе б`ється така ж людина, як і ти. Тому калічити когось немає сенсу. Хоча в кожному правилі є винятки. Буває, що хтось приходить на "махач" із підручними засобами".

"Чисті руки" не допомагають уникнути травм. Найчастіше ламають щелепи, носи і ребра. "По-іншому бути не може, коли б`ються по сто осіб з кожного боку. Хтось на когось наступить, в одного удар руки поставлений на 60 кілограм, а в іншого - на 120. До речі, людський череп витримує всього 25 кг", – розповідає мій співрозмовник.

Стороння людина на «махач» потрапити не зможе. Всі хулігани добре знають один одного і випадкових персонажів до себе не підпускають. А за тими, хто хоче потрапити в так звану "фірму", довго стежать, перевіряють його. Спочатку претендента запрошують в "дублюючий" склад, і лише з часом переводять в "основу".

Міжнародний досвід в українських хуліганів невеликої. Останній раз "махач" з іноземцями відбувся минулої осені, коли в Києві "Динамо" грало з "Манчестер Юнайтед". Про бійку сторони не домовлялися. Уболівальники обох команд зустрілися в кав’ярні в центрі столиці. З пропозицією провести перед грою розминку виступили кияни. Один з них підійшов до англійця і англійською озвучив свою пропозицію. Гість у відповідь поцікавився, скільки "динамівців" зібралося в цій кав’ярні. Коли почув відповідь, сказав: «ОК», - і вдарив українця по обличчю. Так в самому приміщенні почалася бійка. Міліція роздійняла хуліганів, постраждалих відправили до лікарні, звідки ті дружно втекли на футбол. А тим, хто потрапив в райвідділ, матч подивитися не вдалося.

Представники правоохоронних органів стверджують, що до Євро-2012 створять картотеку хуліганів і не дозволять під час чемпіонату буянити. Але самі хулігани кажуть, якщо серед уболівальників з Європи хтось захоче взяти участь в "махачі", вони знайдуть можливість для цього.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1241 | Додав: SBT_FCKL_BOMB | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту