Субота, 20.04.2024, 16:15 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 8 » Сергій Кузнецов: «Хет-трик присвячую вболівальницям «Карпат»
Сергій Кузнецов: «Хет-трик присвячую вболівальницям «Карпат»
15:17
Другий поєдинок поспіль форвард «Карпат» Сергій Кузнецов стає героєм матчу. За дві весняні зустрічі нападник поклав у ворота «Чорноморця» та «Іллічівця» аж п’ять м’ячів (ще один арбітри помилково не зарахували), причому кожен з них був просто красень. І сьогодні вже можна почути голоси багатьох вболівальників, і не лише з Галичини, що керманич головної збірної України Олексій Михайличенко просто зобов’язаний Сергія запросити до своєї команди. 

- Звичайно, я тішуся з того, що мене нарешті прорвало. Але в першу чергу я дуже радий за нашу команду, що ми так здорово зіграли в перших двох весняних поєдинках і потішили наших вболівальників, як результатом, так і грою. Приємно й те, що телефонує багато знайомих з інших міст і кажуть, що вони просто в захваті від того футболу, який демонструють «Карпати». А сьогодні, користуючись нагодою, я хочу привітати всіх жінок з святом 8-го Березня і побажати їм завжди бути коханими та щасливими. Сподіваюся, що наша перемога в Маріуполі стала хорошим подарунком до цього чудового свята весни всім жінкам та дівчатам, які вболівають за «Карпати». А свій хет-трик я присвячую дружинам і подругам тренерів, футболістів і вболівальників «Карпат» та всіх працівників нашого клубу, ну й звичайно дівчатам, які на наших домашніх поєдинках так палко підтримують команду в 1-му секторі. 

- В матчі з «Чорноморцем» ти дуже хотів забити, бо грав проти команди свого рідного міста. Але склалося враження, що до «Іллічівця» ти також «нерівно дихаєш»…

- Так, з «Іллічівцем», а точніше з його керівництвом, у мене свої порахунки.

- Якщо можна, з цього місця більш детально…

- Взагалі то мені не дуже приємно згадувати цю історію, тим паче, що вже минуло кілька років. Але… Восени 2005 року я був у Маріуполі в оренді (контракт тоді я мав з молдавським «Шерифом»). В команду мене запросив тодішній головний тренер Іван Балан. Я перебував у чудовій формі. І хоча прийшов, коли сезон вже почався, грою за дубль дуже швидко довів, що заслуговую на місце в основному складі. Аби не бути голослівним скажу, що регулярно забивав за дубль, а осінній відрізок ми закінчили другими після «Динамо». Однак я так жодного разу й не вийшов на поле за основу навіть на заміну. Більше того, лічені рази попадав у заявку на матч. Здається, ніби то парадоксальна ситуація: головний тренер сам запрошує гравця, той регулярно забиває за дубль, але він йому навіть не дає шансу себе проявити в основній команді. А насправді все було дуже просто. Іван Балан - кваліфікований тренер, але він нічого в «Іллічівці» не вирішував. Всім в команді заправляв президент клубу Олександр Бойко та його оточення. Вони ж визначали і склад на гру. А тоді в «Іллічівець» набрали цілу групу гравців, орендованих у «Шахтаря». От вони й виходили на поле. Те, що вони були «ніякі», мало кого цікавило, головне, вони були з Донецька… Я подивився на ту ситуацію, зрозумів, що мені нічого не світить, і взимку повернувся в «Шериф».

- Після свого третього голу ти розвернувся спиною до центральної трибуни і вказав на своє прізвище на спині. Кому саме ти радив його запам’ятати?

- В жодному разі не вболівальникам «Іллічівця», хоча вони, напевне, й так його запам’ятають. До речі, хочу сказати, що фани маріупольської команди мені дуже сподобалися. Я страшенно поважаю тих вболівальників, які підтримують свою команду не лише в дні перемог, а перш за все у важкі часи. А саме такий період нині переживає «Іллічівець». Так от, місцеві фани мене сильно вразили тим, що продовжували підтримувати свою команду навіть за рахунку 1:5. Думаю, таких вірних фанів мають далеко не всі наші клуби. Чудові в мене стосунки і з тренерами, лікарями, масажистами та гравцями, які залишилися в «Іллічівці» з того періоду, коли я був у Маріуполі. І я їм бажаю вибратися з тої непростої ситуації, в яку потрапила команда і зберегти місце в Прем’єр-лізі. А повернувся я спиною до VIP-ложі і своїм жестом хотів керівництву «Іллічівця» нагадати ту історію, в якій вони були неправі в усіх питаннях. В тому числі і в фінансовому, яке, між іншим, залишається відкритим по сьогоднішній день. 

- Тож який суперник – «Чорноморець» чи «Іллічівець» – був для тебе більш принциповим? 

- Однозначно «Чорноморець». Тут навіть порівнювати не можна. 

- Чим можеш пояснити такі разючі зміни в грі «Карпат» навесні?

- Ми пожинаємо плоди роботи на зимових зборах. Я ще по закінченні першої частини сезону говорив, що зимові канікули підуть нам на користь. Щоправда, мені не дуже вірили. Навпаки, можна було почути думки, що мовляв «Карпати» якраз набрали обертів, а тут тримісячна перерва. Але я був переконаний, що за зиму ми налагодимо командні дії, підтягнемо функціональну готовність і тоді будемо грати значно сильніше.

Переглядів: 793 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту