Вівторок, 23.04.2024, 14:10 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 19 » Сергій Зеньов: "Сподіваюся зіграти за збірну Естонії проти вірменів"
Сергій Зеньов: "Сподіваюся зіграти за збірну Естонії проти вірменів"
23:23
В офіс ФК «Карпати» прийшов факс з Федерації футболу Естонії, в якому повідомляється, що нападник «зелено-білих» Сергій Зеньов викликається в табір національної збірної цієї країни для підготовки та участі у відбірних поєдинках чемпіонату світу 2010 року з командою Вірменії, які відбудуться 28-го березня в Єревані та 1-го квітня у Таллінні. 

- Відверто кажучи, я чекав цього запрошення від головного тренера збірної Естонії Тармо Руутлі, – зізнався у коментарі Інформаційному центру ФК «Карпати» Сергій Зеньов. – Дізнаватися про виклик до національної збірної завжди приємно. Так само як і грати за головну команду своєї країни. Подібних поєдинків упродовж року не так вже й багато, тому хочеться продемонструвати в кожному з них все на що здатен.

- Як розцінюєш шанси збірної Естонії в матчах проти команди Вірменії?

- Не сумніваюся в тому, що ігри будуть цікавими. Адже обидві збірні представляють пострадянські країни, а це вже свого роду дербі. До того ж Естонія і Вірменія – команди приблизно одного рівня, а значить боротьба в них буде надпринциповою. Кожен намагатиметься довести свою перевагу над суперником. Тому передбачити, чим все закінчиться, сьогодні напевно не візьметься ніхто. Шанси практично рівні – 50 на 50. 

- Сподіваєшся вийти в основному складі?

- Звичайно. Тим більше, що я зараз, як мені здається, перебуваю в хорошій формі. Щоправда, збірна Естонії на відміну від «Карпат» грає з двома форвардами. Але я надіюсь, що головний тренер знайде для мене місце в стартовій однадцятці. 

- Коли вирушаєш до табору національної збірної?

- У суботу ми граємо поєдинок національного чемпіонату в Дніпропетровську. Після нього я разом з партнерами повернуся до Львова. А вже наступного дня, в неділю зранку, відправляюся в Таллінн.

- І на останок питання, не пов’язане з матчами Естонія – Вірменія. Взимку збірна Естонії в Туреччині провела спаринг проти команди Казахстану. Сталося так, що через помилку адміністраторів вашої команди вам довелося позичати форму у донецького «Шахтаря». Як почувався в тому матчі у футболці «гірників» Сергій Зеньов?

- Спочатку було, м’яко кажучи, дуже дивно – як на рівні національної збірної таке взагалі могло трапитися? А для мене, на відміну від партнерів, було і трохи ніяково. Адже ми грали в формі українського клубу, а я в збірній був єдиним представником українського чемпіонату. Але під час самої гри на це вже ніхто уваги не звертав.

Переглядів: 794 | Додав: fckl | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту