П`ятниця, 19.04.2024, 17:00 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 14 » Олег Кононов: "Вдячний гравцям за мужність"
Олег Кононов: "Вдячний гравцям за мужність"
21:52
Післяматчева прес-конференція тренерів

Олег Кононов, головний тренер «Карпат»

- Ми попередні дві гри виграли. Звичайно, перед нашими уболівальниками, відданими уболівальниками, фанатичними уболівальниками, можна так сказати, вимогливими, ми хотіли довести, що попередні перемоги не були випадковими. Тому дуже серйозно налаштовувалися на цю гру. Перемогли… У другому таймі нам вдалося зламати опір суперника. Хоча команда це дуже хороша, організована, з хорошим тренерським складом. Я думаю, футбол виявився змістовний. Тому я вдячний і тренерам, і гравцям за проявлену мужність і за те, що перемогли.

- Чим поясните такі різні тайми?

- Ще раз скажу, що «Кривбас» - дуже серйозна команда з серйозними гравцями. Було помітно, що вони нам закривали буквально усі зони, куди ми могли увірватися. Але у другому таймі ми планомірно розхитували оборону суперника, приділили увагу у перерві тим помилкам, яких ми припускались у першому таймі. Як і за рахунок чого можна пройти захист суперника. Нам це вдалося. Важливо, що й президент нас після першого тайму також підтримав (сміх у залі).

- Що з Кополовцем?

- Лікарі дивитимуться. Я наразі не маю інформації. 

- Як ви вважаєте, епізод на останній хвилині хіба не мав би закінчитися червоною карткою?

- Не хотів би вникати у роботу арбітрів.

- «Металіст» - «Динамо»: червона. А тут – ситуація ідентична. І - жовта…

- Практично так. Я не знаю як з трибун, але нам здалося, що так… Але момент не вплинув на хід матчу.

- Це вже третя поспіль розгромна перемога. У Дніпропетровську буде 1:5? (сміх у залі)

- Дякую, що ми вам даємо такі причини для розмов і жартів. Це дуже приємно. Але на кожну гру налаштовуємося. Суперник у нас буде дуже серйозний. Ми сусіди по турнірній таблиці. Звісно, гра буде дуже непростою. 

- Олег Таран поскаржився, що його команді не дали поля для тренування…

- Це не мої проблеми. Це проблеми «Кривбасу». У нас була схожа ситуація в Маріуполі, ми тоді тренувалися на базі «Іллічівця». Нам теж не дали поля. Це справи «Кривбасу», керівництва, адміністрації, але я тренер і не можу це коментувати. 


Олег Таран, головний тренер «Кривбасу»

- Ми вчора приїхали сюди. За тиждень ми попередили, що приїдемо на гру. Нам повинні були о 16:30 дати тут поле для тренування. Ми приїхали в 16:00, ворота були закриті. Сказали, що поле готують до гри. Ми прийшли, а охоронці сказали, що нам заборонено тут тренуватися. Є закон. Є Конституція. Є регламент проведення ігор Прем’єр-ліги. «Карпати» тренуються. Ми 45 хвилин ходимо навколо стадіону. Ми не можемо навіть когось знайти, щоб запитати, чому ми не можемо тренуватися згідно з законом, згідно з регламентом? Годину ми тут пробули. Зв’язалися з Києвом. Ніхто нас сюди не пропустив. І відправили нас на поле, де корови пасуться. Ми там взагалі не тренувалися, тому що не можливо тренуватися. 10 хвилин – і все. Тобто була повністю зірвана підготовка до матчу Прем’єр-ліги. Такого хамства за своє життя… Я у великому футболі 35 років. Я працював під керівництвом великого тренера Лобановського, Симоняна, Базилевича, Ємеця, Кучеревського, Прокопенко. Але за своє життя такого хамського ставлення до ФК «Кривбас», нашого шановного президента Олександра Лівшиця, який так само як і ваш вкладає гроші в футбол, наш генеральний спонсор… Я вважаю, що це цинізм. Це найнижчий рівень розвитку людської культури. Я вам дав повну інформацію? Як це пояснити взагалі? Тобто виходить, що ми… Для чого ми сюди приїхали, для кого ми граємо? Як можна це пояснити взагалі? Ось про це треба говорити. «Карпати» - хороша команда. Але ми повністю зірвали… Повністю втратили… Ми дві години летіли літаком. Ми готувалися тут провести цілеспрямовану підготовку. Чому нам у цьому відмовили? Це засвідчує те, що на словах люди про одне говорять: ми всі в рівних умовах, команди Прем’єр-ліги… Це хамство. Про це треба говорити. З перемогою вас…


Переглядів: 797 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту