Субота, 27.04.2024, 00:04 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 13 » Роман Каракевич: «Кривбас» зуміє не лише дати «Карпатам» бій, а й візьме три очки»
Роман Каракевич: «Кривбас» зуміє не лише дати «Карпатам» бій, а й візьме три очки»
13:32
Вихованець львівського футболу Роман Каракевич, який останнім часом захищав кольори охтирського «Нафтовика», взимку став гравцем криворізького «Кривбасу», суперника «Карпат» у матчі 20-го туру національного чемпіонату. Однак на поле «України» новоспечений форвард команди Олега Тарана в суботу вийти не зможе.

І саме з питання, що саме не дозволить йому зіграти проти команди рідного міста, почалася розмова Романа з кореспондентом Інформаційного центру ФК «Карпати».

- На першому ж тренуванні після програного нами матчу з «Чорноморцем» я травмував бокову зв’язку правого коліна, – каже з сумом у голосі Роман. – Наскільки серйозне ушкодження, наразі сказати не можу, бо остаточний вердикт лікарі ще не винесли. Але точно знаю, що у Львові допомогти партнерам у матчі з «Карпатами» я не зможу.

- А з командою до Львова приїдеш?

- Обов’язково. Дуже хочеться підтримати свою команду і подивитися гру наживо. Думаю, що матч має бути цікавим. Адже «Карпати» зараз на ходу і я не сумніваюся, що після двох впевнених перемог вони думатимуть лише про перемогу і в цій зустрічі. Але і нам після домашньої поразки від «Чорноморця» не залишається нічого іншого, як грати на виграш. Адже потрібно, по-перше, набирати очки, які ми втратили на своєму полі, а по-друге, ми повинні реабілітуватися перед своїми вболівальниками.

- «Кривбас» ніби непогано почав весняну частину сезону. В усякому разі нічия в Донецьку проти «Металурга», це, швидше, позитивний результат, ніж негативний. І раптом така несподівана поразка від «Чорноморця», який перед тим у Львові грою не вразив?

- В цьому матчі ми самі себе покарали. Напевне, одесити хотіли більше виграти ніж ми. А можливо, їхня розгромна поразка від «Карпат» десь нас розхолодила, за що ми й поплатилися. Хоча, з іншого боку, після пропущеного зі стандарту м’яча ми ніби то взяли гру в свої руки. Однак м’яч аж ніяк не ліз у сітку суперника. Ну а в кінці матчу, коли ми всією командою полізли вперед, то наразилися на контратаку. На тому все й закінчилося. 

- Але ти в цей час вже перебував на лаві для запасних. Чим була викликана заміна тебе на Олександра Мелащенка?

- Напевне, це питання швидше до головного тренера. Але думаю, що причина полягає в тому, що гра мені не давалася. Та в принципі гру провалив не лише я один, а вся команда. Але це мало тішить. Тепер потрібно буде доводити своє право на місце в основі.

- Хто був ініціатором твого переходу з Охтирки в Кривий Ріг?

- Валерій Городов, який раніше очолював «Нафтовик», а нині працює в тренерському штабі «Кривбасу». Саме він порекомендував мене Олегу Тарану. Я пройшов з «Кривбасом» зимові збори, зіграв у контрольних матчах і мені запропонували стати гравцем криворізького клубу.

- Тебе взяли в оренду?

- Ні, я підписав повноцінний контракт з ФК «Кривбас» терміном на два роки. 

- І як тебе прийняли в новому колективі?

- Все нормально. Колектив у «Кривбасі» достатньо дружній, з усіма хлопцями в мене хороші взаємостосунки. А мені трохи було легше в нього влитися ще й з огляду на те, що разом зі мною в Кривий Ріг перейшов з Охтирки і Сергій Карпенко. 

- З кимось з гравців «Кривбасу», окрім зрозуміло Карпенка, раніше був знайомий?

- В принципі знав майже всіх, так би мовити, заочно – по телетрансляціям і по публікаціям у пресі. А от особисто не був знайомий ні з ким. 

- Романе, ти вже досить давненько граєш на Східній Україні. Додому тебе не тягне?

- Мене то тягне, але в клуби Західної України мене не запрошують. Щоправда, минулого літа, коли «Нафтовик» вилетів з вищої ліги, ніби то накльовувався варіант з «Карпатами». Зокрема, було кілька розмов з тодішнім спортивним директором клубу Юрієм Дячуком-Ставицьким, але до конкретики справа так і не дійшла.

- А в ФК «Львів» тебе не кликали? У них же проблеми саме з гравцями твого амплуа…

- Не знаю, які в ФК «Львів» там проблеми, але жодних контактів з представниками цього клубу в мене не було.

- І останнє запитання: хто переможе в суботу у матчі «Карпати» – «Кривбас»? 

- Виграє той, хто буде сильніший. Ну й, звісно, кому трохи більше посміхнеться фортуна – без неї у футболі ніяк не можна. Але я вірю в свою команду, вірю, що «Кривбас» зуміє не лише дати «Карпатам» бій, а й візьме три очки. Адже вони нам вкрай зараз потрібні.

Переглядів: 1014 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту