П`ятниця, 29.03.2024, 18:36 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 10 » Олег Голодюк: «Мікроклімат у «Карпатах» просто чудовий: ми друзі в житті»
Олег Голодюк: «Мікроклімат у «Карпатах» просто чудовий: ми друзі в житті»
16:03
Молодий півзахисник «Карпат» Олег Голодюк у матчі з «Іллічівцем», вийшовши на заміну замість Сандро Гурулі, провів на полі небагато часу, лише 17 хвилин. Але можна не сумніватися, що цей поєдинок він запам’ятає на все життя. Адже на 87-ій хвилині зустрічі Олег відкрив лік своїм м’ячам в українській Прем’єр-лізі.

Після матчу кореспондент Інформаційного центру ФК «Карпати», кілька разів набираючи номер мобільного телефону Голодюка, так і не зміг до нього додзвонитися. І все ж поговорити з автором останнього голу в суботньому матчі таки вдалося. Посприяв Андрій Ткачук, який поділившись своїми враженнями про матч, передав слухавку Олегові.

- Олеже, вітаємо з першим голом у Прем’єр-лізі. 

- Дякую за вітання. Напевне, хочете дізнатися, що я відчув, коли забив цей гол? Навіть не знаю, що сказати, бо передати ці відчуття 
словами дуже важко. Зрозуміло, було неймовірно приємно!

- Коли забивав, одразу пішов на добивання чи ти зреагував вже на відскок м’яча після сейву Шуховцева? 

- Взагалі то я увірвався в штрафний майданчик разом з Худоб’яком і відкривався зліва від нього, сподіваючись одержати від Ігоря передачу. Але він вирішив бити по воротах сам. Його удар Шуховцев відбив ногою. М’яч полетів верхом, тому мені не залишалося нічого іншого, як головою в стрибку переправити його в рамку.

- Вийшовши на заміну, чи важко було увійти в гру? 

- Жодних проблем з цим не було. Гра команді давалася. Головне було вдало зіграти, коли перший раз отримав м’яч. Перша моя передача виявилася точною, так що все було нормально. 

- Що тобі говорив Олег Кононов перед тим, як ти вийшов на поле? 

- Сказав, щоб діяв я спокійно і намагався грати комбінаційно. Моїм завданням було потримати м’яч і робити гострі передачі на нападників, а при нагоді й самому бити по воротах.

- В середині першого тайму був момент, коли «Іллічівець» активізувався і навіть ледь не забив другий гол…

- Ми майже всі 90 хвилин контролювали гру, але ж «Іллічівець» грав вдома і тому намагався хоч якось виправити ситуацію. Можливо, десь перевага в два м’ячі і нас трішечки заспокоїла, але удар Кривошеєнка в перекладину в значній мірі зіграв нам на руку. Можна сказати, що він повернув нас у гру.

- Наразі ти виходиш лише на заміну. Чи відчуваєш у собі сили грати в основному складі всі 90 хвилин? 

- Вважаю, що, як і вся команда, я добре попрацював на зимових зборах. Тому не сумніваюся, що сил у мене на два тайми вистачить. Але кого саме випускати на поле в стартовій одинадцятці – це виключно прерогатива головного тренера. А наше завдання - виконувати його вказівки. Також потрібно сказати, що в «Карпатах» сьогодні дуже серйозна конкуренція практично на кожну позицію і середня лінія не є виключенням. Більше того, в нас і дехто із захисників у разі необхідності може зіграти в півзахисті.

- На взаємостосунки між гравцями така конкуренція не впливає? 

- Вона впливає не на стосунки між гравцями, а на рівень гри команди. Адже конкуренція сприяє зростанню майстерності кожного гравця, а значить і всієї команди в цілому. Що ж стосується взаємостосунків, то мікроклімат у «Карпатах» просто чудовий. Ми друзі в житті, а на полі ми робимо одну справу і мета в нас також спільна – перемагати в кожному матчі та своєю грою тішити наших вболівальників. Тому ті, хто знаходиться в запасі, переживають за результат не менше гравців основи і готові в любий момент вийти на поле.

Переглядів: 793 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту