Четвер, 25.04.2024, 23:03 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 6 » Сергій Кузнецов: «Арбітри після матчу визнали свою помилку»
Сергій Кузнецов: «Арбітри після матчу визнали свою помилку»
12:31
По завершенні недільного поєдинку «Карпати» – «Чорноморець» гравцям нашої команди було повідомлено, що понеділок - вихідний день. Тож герой цієї зустрічі Сергій Кузнецов, у якого накопичилась низка сімейних справ у рідній Одесі, буквально вже за дві години після фінального свистка разом з дружиною на своєму авто тримав курс в напрямку Південної Пальміри. Саме там його й застав телефонний дзвінок Інформаційного центру клубу. 

- Сергій, на зустрічі з вболівальниками та в інтерв’ю офіційному сайту клубу напередодні матчу з «Чорноморцем» ти наголошував на тому, що обов’язково заб’єш у ворота команди свого рідного міста гол, а можливо й не один. Що це було – просто величезне бажання чи ти насправді відчував, що це буде твій день? 

- Не можу сказати, що б в мене була якась особлива «чуйка», що я обов’язково заб’ю. А от те, що страшно хотів залишити щонайменше один автограф у воротах одеситів, це точно. Напевне, оце бажання і зіграло вирішальну роль. Адже коли чогось дуже хочеш і робиш все, аби втілити в життя свою мрію, то вона обов’язково збудеться. От і цього разу це правило спрацювало на всі сто відсотків.

- Твої відчуття з приводу того, що саме ти став автором 500-го голу «Карпат» у чемпіонатах України? 

- Не буду приховувати - мені це надзвичайно приємно. Адже «Карпати» є однією з найпопулярніших команд в Україні і беззаперечним лідером західноукраїнського футболу. Це команда зі славетною історією. Тому мені дуже приємно, що вдалося забити цей ювілейний гол і залишити, хоча й невеликий, але свій слід в історії «Карпат». Тим більше, що ми здобули таку переконливу перемогу як за рахунком, так і за грою. Сподіваюся, що вболівальникам сподобалася гра у нашому виконанні. В свою чергу хочу подякувати всім, хто в досить холодну погоду прийшов на стадіон і гаряче підтримував нас в цьому матчі упродовж всіх 90 хвилин. Як для такої погоди, глядачів прийшло достатньо багато, але я вірю, що на наступних домашніх поєдинках їх збереться ще більше. 

- На зустрічі з вболівальниками ти казав, що коли автором 500-го голу будеш ти, то присвятиш його вболівальникам і фанатам «Карпат». З цим все зрозуміло. Але Сергій Кузнецов став автором і 501-го голу. А кому ти присвятив цей м’яч? 

- Своїй родині. Адже саме дружина, дитина та батьки є моїми найпершими і найвідданішими вболівальниками. Вони завжди за мене переживають і тримають кулаки.

- Між цими голами ти ще одного разу відзначився влучним ударом. Але той гол судді не зарахували через офсайд…

- Мені одразу здалося, що там все було чисто. Тим більше, що суддя в полі показав на центр і ми вже почали святкувати взяття воріт. Але тут боковий арбітр підняв прапорець і гол не зарахували. Післяматчевий відеоперегляд підтвердив, що судді помилилися. До речі, мені казали знайомі, що й по телебаченню, коли повторювали цей момент, було чітко видно, що лайнсмен помилився. Потрібно віддати належне арбітрам, після матчу вони визнали свою помилку. Я їх розумію, з ким не буває. Головне, вона не вплинула на підсумок зустрічі. Хоча з іншого боку шкода, що так трапилося, адже міг зробити хет-трик. 

- За рахунку 2:0 склалося враження, що «Чорноморець» опустив руки… 

- Десь так воно і було. Суперник остаточно зневірився у можливості досягти позитивного результату. Тим паче, що на цей момент Одеса вже залишилася в меншості. Але ми не зупинилися і прагнули не просто виграти, а намагалися зробити це якомога більш переконливо. 

- Згадали про 0:3 в Одесі? 

- Ми про той матч згадували перед грою. Я, щоправда, в тій зустрічі не грав, спостерігав за нею з трибун. Тоді я ще не був гравцем «Карпат», але вже тренувався з командою. Зрозуміло, в неділю головне для нас було виграти. В принципі, рахунок великого значення для нас не мав. Але ми говорили між собою до матчу, що було б непогано взяти у «Чорноморця», так би мовити, повний реванш. Тому дуже добре, що нам вдалося це зробити.

- «Карпати» атакували весь матч. Не зупинив вас навіть рахунок 3:0. Невже команда настільки скучила за футболом, точніше за офіційними матчами? 

- В якійсь мірі так. Адже неможливо порівняти напруження, яке є в матчах чемпіонату, з контрольними іграми. Але головне, ми отримуємо задоволення від того футболу, в який граємо. Нам просто подобається грати саме так, як ми це робимо. «Карпати» стараються грати в футбол, який би подобався як глядачам, так і самим гравцям. 

- Чи не може така переконлива перемога надто заспокоїти команду перед наступними матчами? 

- В жодному разі ні. Вона повинна лише додати нам разом з тренерами впевненості в тому, що ми добре попрацювали взимку і що ми знаходимося на правильному шляху в плані удосконалення гри. До того ж це лише перший матч, а перед нами стоять серйозні завдання вже в цьому сезоні. Тому ні про яке розслаблення чи щось подібне не може бути й мови. Потрібно налаштовуватися на кожен поєдинок і в кожній грі прагнути максимального результату. Скажу, що після матчу з «Чорноморцем» ми в роздягальні, привітавши один одного з перемогою, тут же почали говорити про поєдинок у Маріуполі. 

- Тобто виграш у «Чорноморця» не возніс «Карпати» на небо, команда й надалі знаходиться на землі? 

- Так. Причому стоїть на ній обома ногами. І то твердо.





Переглядів: 833 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту