П`ятниця, 17.05.2024, 08:59 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » Архів матеріалів
«Дніпро» (молодь) – «Карпати» (молодь) – 0:2.
20 березня. Новомосковськ. Стадіон «Металург».

Судді: Віктор Швецов (Одеса), Андрій Семенов, Олександр Коваленко (обидва – Дніпропетровськ).
Делегат ФФУ: Олег Чорний (Донецьк).

«Дніпро» (молодь): Каніболоцький, Клімавічюс, Кобахідзе, Турчанов (Полулях, 74), Грішин (Чеботарьов, 76), Розізнаний (Насонов, 59), Зайнчковський (к), Каверін (Бартуловіч, 46), Аблітаров, Нелін (Грамм, 79), Карноза. Тренер – Володимир Горілий. 
Запасні – Шеліхов, Берошвілі.

«Карпати» (молодь): Новак (Когут, 81), Сагайдак, Є.Тарасенко, Гурський (к), Бідловський, Куцяба (Сворак, 62), Женюх (Гірський, 89), Луцик, Габовда, Омельченко (О.Тарасенко, 90), Фурта (Тістик, 78). Тренер – Роман Толочко.

Голи: Фурта (56), Габовда (75).
Попередження: Зайнчковський (72).



Переглядів: 936 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 20.03.2009 | Коментарі (1)

У суботу, 21-го березня «Карпати», які більш ніж вдало розпочали весняну частину сезону, в Дніпропетровську поміряються силами з тамтешнім «Дніпром», командою з дуже великим кадровим і фінансовим потенціалом, але яка наразі абсолютно не виправдовує виданих їй на старті сезону авансів. Саме з питання, з яким настроєм карпатівці готуються до цього матчу і чи немає в них шапкозакидацьких настроїв, розпочалася розмова кореспондента Інформаційного центру ФК «Карпати» з естонським легіонером «зелено-білих» Сергієм Зеньовим. 

- З яким настроєм «Карпати» готуються до матчу в Дніпропетровську?

- Після зустрічі з «Кривбасом» тренери нас привітали з перемогою, але тут же сказали, що це вже історія і що потрібно рухатися далі. Зрозуміло, після трьох впевнених перемог настрій в команді хороший. Адже виграші лише додають впевненості у своїх силах. Тепер головне не розслаблятися, а продовжувати у ... Читати далі »
Переглядів: 917 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 20.03.2009 | Коментарі (0)

У поєдинку першого кола в Кривому Розі проти «Кривбасу» правий захисник «Карпат» Василь Кобін наприкінці зустрічі за рахунку 1:1 не зміг реалізувати 11-метровий удар і в підсумку «зелено-білі» втратили два очки. Тож після суботнього матчу, в якому карпатівці, тепер вже на своєму полі, обіграли криворіжців більш ніж переконливо – 3:0, кореспондент Інформаційног центру ФК «Карпати» розмову з Василем почав з питання, чи згадував він перед грою той злощасний пенальті. 

- Перед грою я про той не забитий пенальті не думав. Хоча з хлопцями ми матч у Кривому Розі згадували. Говорили, що мали брати три очки, але не вдалося. Десь в голові у той момент в мене промайнув той епізод, але надто сильно я ним не переймався. Адже це вже історія. 

- Чим можеш пояснити, що команда провела два різних тайми? 

- В перші 45 хвилин «Кривбас» зіграв непогано. Було видно, що Олег Таран свою команду до ... Читати далі »
Переглядів: 738 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 20.03.2009 | Коментарі (0)

У весняній частині чемпіонату України „Карпати” в трьох поєдинках одержали три переконливі перемоги з просто таки фантастичним сумарним рахунком 11:1. Натомість „Дніпро” за цей же проміжок часу до своєї скарбнички додав лише два пункти, забивши при цьому лише один гол. І якщо мінімальна гостьова поразка дніпрян від „Шахтаря” в принципі нікого не здивувала, то дві домашні нічиї в поєдинках з аутсайдерами чемпіонату – ФК „Львів” та „Іллічівцем” – стали неприємним сюрпризом для вболівальників одного з найпопулярніших і найтитулованіших клубів країни.

За такого стану справ, питання, як закінчиться очне протистояння „Дніпра” і „Карпат” (до речі, станом на сьогоднішній день сусідів по турнірній таблиці) у суботу в Дніпропетровську, на перший погляд виглядає риторичним. Адже згідно математичних законів інтрига в цій зустрічі повинна полягати лише в одному – якою в підсумку буде перевага гостей. ... Читати далі »
Переглядів: 817 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 20.03.2009 | Коментарі (0)

Визначилися чвертьфінальні та півфінальні пари Кубку УЄФА та Ліги Чемпіонів

Відомі результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів і Кубка УЄФА.

Нас безумовно цікавить саме Кубок УЄФА, адже у чвертьфінал цього турніру вийшли відразу дві українські команди. Донецький "Шахтар" зумів відіграти поразку в один м'яч від московського ЦСКА, а київське "Динамо" виграло перше українське дербі у Єврокубках у харківського "Металіста".

Відзначимо, що при жеребкуванні не буде "сіяних" команд, а також команди з однієї країни можуть зустрітися між собою. Тобто будь-яка команда може зустрітися з будь-якою.

Жеребкування Кубку УЄФА. До чвертьфіналу цього турніру вийшли: "Вердер" (Німеччина), "Гамбург" (Німеччина), "Динамо" (Україна), "Манчестер Сіті" (Англія), "Марсель" (Франція), ПСЖ (Франція), "Удінезе" (Італія) та "Шахтар" (Україна).

Чвертьфінал, 9 та 16 квітня

"Гамбу ... Читати далі »
Переглядів: 830 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 20.03.2009 | Коментарі (1)

Суботній поєдинок "Карпат" у Дніпропетровську обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з Олегом Зубаревим (Слов`янськ).

Асистенти арбітра - Олег Муравйов (Маріуполь), Геннадій Литвинов (Луганськ)
Резервний арбітр - Віктор Швецов (Одеса)
Делегат ФФУ - Анатолій Біденко (Київ)
Інспектор ФФУ - Валерій Авдиш (Сімферополь)

Останні матчі "Карпат" за суддівства Олега Зубарєва закінчувались так:

24.11.2007. «Карпати» – «Таврія» (Сімферополь) – 4:0 (2:0). Голи: Кобін, 22, Ковєль, 28, 52, 64.

29.03.2008. "Карпати" - "Зоря" (Луганськ) - 3:0 (3:0). Голи: Фещук (4, 8), Кірильчик (26).

25.10.2008. "Карпати" - "Металург" (Запоріжжя) - 0:0.

Переглядів: 822 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 20.03.2009 | Коментарі (0)

Сьогодні, 19 березня, голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним послом Сполучених Штатів Америки в Україні Вільямом Тейлором. Під час зустрічі сторони обговорили можливості розширення та поглиблення співпраці Львівщини та США. Вільям Тейлор відзначив, що позитивним є факт підписання Меморандуму про створення ВАТ «Народна команда ФК «Карпати» в контексті підготовки до «Євро-2012». Про це сьогодні, 19 березня, ЗІК повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, Микола Кміть зазначив, що Львівська область могла б укласти угоду з одним із штатів Америки щодо регіональної співпраці. Окрім того, голова облдержадміністрації наголосив на можливості відкриття у Львові Інтернаціональної американської школи і попросив Вільяма Тейлора організаційної допомоги щодо реєстрації такої школи.

Керівник Львівщини також заклика ... Читати далі »
Переглядів: 776 | Додав: fckl | Дата: 19.03.2009 | Коментарі (0)

В офіс ФК «Карпати» прийшов факс з Федерації футболу Естонії, в якому повідомляється, що нападник «зелено-білих» Сергій Зеньов викликається в табір національної збірної цієї країни для підготовки та участі у відбірних поєдинках чемпіонату світу 2010 року з командою Вірменії, які відбудуться 28-го березня в Єревані та 1-го квітня у Таллінні. 

- Відверто кажучи, я чекав цього запрошення від головного тренера збірної Естонії Тармо Руутлі, – зізнався у коментарі Інформаційному центру ФК «Карпати» Сергій Зеньов. – Дізнаватися про виклик до національної збірної завжди приємно. Так само як і грати за головну команду своєї країни. Подібних поєдинків упродовж року не так вже й багато, тому хочеться продемонструвати в кожному з них все на що здатен.

- Як розцінюєш шанси збірної Естонії в матчах проти команди Вірменії?

- Не сумніваюся в тому, що ігри будуть цікавими. Адже обидві збірні ... Читати далі »
Переглядів: 797 | Додав: fckl | Дата: 19.03.2009 | Коментарі (0)

18.03.2009

У разі створення ТзОВ «Народна команда «ФК «Кaрпати» футбольний клуб «Карпати» розвиватиметься на зразок іспанської «Барселони». Про це повідомив почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський після підписання меморандуму про наміри створити ТзОВ «Народна команда «ФК «Карпати». 

Петро Димінський зазначив: «Я протягом багатьох років аналізував створення надприбуткових футбольних клубів Європи. Найбільше мені імпонує схема, яка розроблена у Барселоні. На сьогодні цей футбольний клуб є акціонерним товариством відкритого типу, більшістю його акціонерів є прості уболівальники. Одним із головних позитивних моментів створення ТзОВ було досягнення найвищих спортивних результатів, у тому числі за рахунок своєї комерційної діяльності. На сьогодні «Барселона» – клуб, який має річні прибутки 300-350 млн євро. Усі кошти йдуть на реорганізацію, на розвиток дитячо-юнацього футболу, н ... Читати далі »
Переглядів: 743 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 18.03.2009 | Коментарі (0)

Сьогодні, 18 березня, керівники міста, області та ФК «Карпати» підписали Меморандум з намірами створити у Львові «Народну команду ФК «Карпати», мова про яку ведеться ось уже кілька років. Нарешті головним діячам цього процесу вдалося знайти спільну мову. 

Меморандум підписали: Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський, голова Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської облради Мирослав Сеник та міський голова Львова Андрій Садовий. 

У Меморандумі йдеться, що «Народну команду «ФК «Карпати» створять з метою подальшого розвитку та популяризації футболу; для належної підготовки та проведення фінальної частини «Євро-2012» і будівництва для цього стадіону по вул. Стрийській – кільцевій дорозі у Львові. ТзОВ «КПФ «Карпати», Львівська міськрада та Львівська облрада, прийнявши відповідні рішення на сесіях, мають виступити засновниками ТзОВ. 

При цьому ФК «Карпати» має внест ... Читати далі »
Переглядів: 1153 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 18.03.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 »
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 540
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту