П`ятниця, 19.04.2024, 12:54 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » Архів матеріалів
nullЧерез технічні проблеми на 12-му каналі львівського телебачення під час показу телепрограми "ПроКарпати" глядачі не повністю змогли побачити один з сюжетів.

Інформаційний центр ФК "Карпати" просить вибачення у телеглядачів і пропонує у повному обсязі переглянути сюжет, присвячений традиціям святкування Воскресіння Христового гравцями та вболівальниками ФК "Карпати".

... Читати далі »
Переглядів: 1317 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 14.04.2009 | Коментарі (1)

Сергей Кузнецов младший, воспитанник венгерского футбола, а именно Ференцвароша, клуба, где долгие годы играл его отец, теперь в 26 лет забивает голы на своей исторической Родине – Украине. Нападающий львовских Карпат делит 3 место вместе с Милевским и Джихани в споре бомбардиров, имея 9 забитых мячей после 16 матчей.

"Я вырос в Венгрии. Тут состоялся как футболист. Всегда мечтал, что когда-то стану игроком Ференцвароша, и не просто игроком, а основным игроком клуба. К сожалению, не так все случилось", - так начал свое интервью Сергей Кузнецов с корреспондентом крупнейшей венгерской спортивной газеты Nemzeti Sport Online (Национальный Спорт).

"В настоящее время нахожусь в своей наилучшей физической форме за всю свою футбольную карьеру, но надо отдать должное игрокам Карпат, которые во второй половине чемпионата выступают здорово. Пожалуй, это самый удачный старт Карпат в весенней части чемпионата, и мы вполне можем занять 5 место, дающее право участ ... Читати далі »
Переглядів: 842 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 13.04.2009 | Коментарі (0)

Мирон Маркевич, головний тренер “Металіста” 

– Гра в Маріуполі забрала в нас багато сил. Але все одно, маючи таку перевагу, треба доводити гру до перемоги. Крім початку матчу, який ми провалили, решту часу провели на половині поля “Карпат”. Львівяни оборонялися. Якщо ми не можемо такий захист зламати… Нам потрібен форвард таранного типу, без нього буде важко. Хлопці старалися, серйозних претензій у мене до них немає. Що змогли – зробили. У нас дуже напружений графік, і він триватиме. Не дотягнули ми… 

– Обрадовіч і Майдана по ходу матчу помінилися позиціями...

– Я змінив схему. Ви бачили, як Кополовець тероризував Майдану, Джонатан не встигав за ним. Обрадовіч швидший, тому я їх поміняв місцями. 

– Тепер у вас стало більше гравців. Важче обирати стартовий склад? 

– Ще раз говорю, що нам бракує хорошого нападника. Якби сьогодні був нападник… Марко хороший футболіст, але це не зовсім той форвард. Нам потрібен ще один гравець в атац ... Читати далі »
Переглядів: 927 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 13.04.2009 | Коментарі (0)

Football.ua называет лучших футболистов 23-го тура чемпионата Украины. 

Исли Хиди (Кривбасс)

Во втором тайме Таврия организовала несколько опасных ситуаций у ворот Кривбасса, однако албанский голкипер гостей выручал своих партнеров, совершив несколько хороших сэйвов.

Василий Кобин (Карпаты)

Против него поочередно играло сразу несколько игроков Металлиста, но все они не смогли справиться с капитаном львовян. А ведь Кобин еще и контратаки команды разгонял, а во втором тайме и вовсе в центр поля перешел.

Андрей Русол (Днепр)

Очень спокойно и надежно отработал, постоянно страховал партнеров, которые рвались вперед в попытках вырвать победу.

Олег Шандрук (Черноморец)

В принципе, в штрафную динамовцы так ни разу и не пробрались. Несколько подкатов и отборов у центрбека одесситов действительно были классными.

Андрей Несмачный (Динамо)

В принципе, ничем крайне особенным не запомнился после третьей минут ... Читати далі »
Переглядів: 864 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 13.04.2009 | Коментарі (0)

- Игра получилась боевой, серьёзной. Удаление, конечно же, повлияло на игру нашей команды, но я благодарен ребятам, тренерскому составу, которые ответственно подошли к задаче. Мы готовились к этой игре, серьёзно готовились и, думаю, провели её достойно.

- Сегодня в заявке не было Ткачука и Пшеничных, что с ними?

- У Ткачука — ангина, Пшеничных получил повреждение на тренировке. Поэтому такие проблемы у нас были.


Пресс-конференция наставника вполне могла пройти, как большинство других — с парой вопросов от журналистов либо же вовсе без оных, но её концовка получилась несколько скандальной. Когда «поток вопросов иссяк», Олег Кононов ещё раз взял слово:

- Я хотел бы ещё сказать об одном моменте, который не красит наш футбол. Почему говорю «наш», потому что работаю сейчас в Украине и мне очень нравится работать в таком сильном чемпионате, но нужно прекращать то, что сейчас творится. Мы вчера тренировались... не знаю как назвать это с ... Читати далі »
Переглядів: 852 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 12.04.2009 | Коментарі (1)

У самому розпалі 23-ій тур Чемпіонату України з футболу. Харківський Металіст на своєму полі не зміг дотиснути Карпати, які грали в меншості. Львів`яни забили швидкий гол: на 7-ій хвилині відзначився Кузнецов, Металістові вдалося повернути собі контроль над грою, але, незважаючи на шалений тиск і чисельну перевагу і фантастичну підтримку рідних трибун, харків`яни змогли відквитати лише один м`яч.

Металіст – Карпати 1:1 (Девіч 50 – Кузнецов 7).

Переглядів: 922 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 12.04.2009 | Коментарі (0)

Голи: Девіч 50 - Кузнецов 7

"Металіст": Бажан, Обрадовіч, Папа Гуйє, Майдана, Валяєв, Едмар, Семочко, Ганцарчік (Асеведо 28), Девіч, Жажа, Слюсар (Олійник 46, Зезе 81)

"Карпати": Романенко, Ощипко, Мілошевіч, Тубіч, Кожанов (Петрівський 67), Кополовець (Є.Тарасенко 45), Голодюк, Кобін, Худоб"як, Кузнецов, Гурулі (Зеньов 56)

Попередження: Девіч 55, Едмар 89 - Голодюк 23, 41, Кополовець 30, Тубіч 86

Вилучення: Голодюк 41

Переглядів: 871 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 12.04.2009 | Коментарі (0)

Поєдинок 23-го туру української Прем"єр-ліги між харківським "Металістом" і львівськими "Карпатами" обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з Володимиром Сіренком з Сімферополя.

У поточному чемпіонаті цей арбітр двічі зустрічався з футболістами львівських "Карпат". 

"Кривбас" - "Карпати" - 1:1
Голи: Мелащенко, 16 - Пшеничних, 21
Нереалізований пенальті: Кобін, 80 (воротар)

"Карпати" - "Арсенал" - 3:2
Голи: Гурулі 1, Кузнецов 9, Кожанов 12 - Закарлюка 2 (пен.), Олійник 55

Асистенти арбітра: В"ячеслав Валуєв, Запоріжжя; Олександр Войтюк, Бердянськ 
Делегати ФФУ: Андрій Гаваші, Ужгород; Володимир Пьяних, Донецьк

Переглядів: 872 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 11.04.2009 | Коментарі (0)

Міському голові м.Львова
п. Садовому А.І.

Шановний Андрію Івановичу!

Користуючись нагодою, дозвольте засвідчити Вам повагу.

У відповідь на Ваш лист від 06.04.09р., зазначаю:

1. 18.07.2008р. між ТзОВ «КПФ «Карпати» та ТзОВ «ФК «Львів» було укладено Договір, відповідно до якого ФК «Львів» проводив домашні матчі на стадіоні «Україна» у Львові і сплачував ТзОВ «КПФ «Карпати» кошти за надані послуги (підготовку футбольного поля, організацію матчів, компенсацію 50% за електроенергію та воду з розрахунку за місяць, тощо). Починаючи з листопада місяця 2008р., ФК «Львів» проводив розрахунки нерегулярно, із запізненням або взагалі не проводив. Внаслідок цього, на стадіоні «Україна» енергопостачальними організаціями було відімкнене світло, що призвело до перебоїв у системі підігріву поля і суттєвого погіршення якості газону. ТзОВ «КПФ «Карпати» власними коштами було змушене г ... Читати далі »
Переглядів: 1785 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 09.04.2009 | Коментарі (1)

Сьогодні, 8 квітня, день народження святкує центральний захисник «Карпат» Неманья Тубіч.

Сербському захиснику виповнюється 25 років. Вже з першого свого матчу за «Карпати» Неманья довів, що є чудовим гравцем і дуже швидко завоював симпатії уболівальників. Зокрема, чи не в кожному опитуванні Неманья набирав достатньо голосів для того, щоб опинитися в першій трійці найкращих гравців. А це, погодьтеся, як для захисника – явище незвичне.

Тож ми вітаємо щиру та приємну людину і бажаємо йому ще краще виступати за «Карпати» і потрапити на олівець до тренера збірної Сербії. Щоб травми обходили боком, щоб нападники суперників «Карпат» не могли пройти нашого надійного охоронця воріт. Успіхів тобі, Неманья!

Переглядів: 899 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 08.04.2009 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 ... 11 12 »
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту