Субота, 20.04.2024, 18:10 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 07
Ви все ще граєте у футбол на горбах і асфальті, але марите про якісні поля й велике майбутнє? Тоді вам пряма дорога в Академію футбольного клубу «Карпати», набір до якої розпочнеться 10 травня о 9-ій ранку. 

Найкраще штучне поле Західної України – саме на ньому тренуються діти, які є учнями Академії. За 20 метрів від поля – відремонтований гуртожиток зі зручними ліжками та якісним харчуванням. 

Але, ясна річ, головна принада Академії – це поле, що обійшлося «Карпатам» майже в мільйон доларів. Штучній траві останнього покоління не шкодять природні фактори, грати там можна за будь-якої погоди і в будь-якому взутті. Тренери Академії кажуть, що після того, як штучне поле здали в користування, до Академії все частіше привозять талановитих дітей з найвіддаленіших куточків України. Це означає, що під час набору буде серйозна конкуренція і тренери оберуть найкращих. 

Для того, щоб п ... Читати далі »
Переглядів: 1180 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

На офіційному сайті футбольного клубу «Металіст» оприлюднене офіційне звернення до уболівальників клубу. ФК має претензії до поведінки уболівальників під час проведення матчу з «Дніпром». «На секторах продовжують використовуватися заборонені піротехнічні вироби: фаєри, вибухопакети, димові шашки», – йдеться з зверненні.

«Останнім часом футбольний клуб «Металіст» всіляко співпрацював з вами, надаючи підтримку в організації виїздів, підготовці барвистих банерів і посередництві в діалозі з правоохоронними органами. При забезпеченні порядку ми відмовилися від «Беркута», мінімізували кількість міліції на секторах, ввели практику обслуговування матчів стюардами, а простіше кажучи, пішли назустріч усім вашим побажанням», – йдеться у зверненні футбольного клубу до уболівальників. 

«У свою чергу, на ці дії ми не зустріли гідної реакції у відповідь, на секторах продовжують використовуватися ... Читати далі »
Переглядів: 828 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (1)

На останній зустрічі карпатівців з уболівальниками у Василя Кобіна запитали: «У разі травми чи дискваліфікації, гравець прийде фанатіти до 16-го сектора чи ні?». Василь сказав, що він би прийшов. Так само сказав і сербський захисник Іван Мілошевіч, який був змушений пропустити гру проти «Харкова» через дискваліфікацію.



Саме тому він сам запропонував наступне: «У Сербії ультрас - одні з найпалкіших в Європі, це ж можна сказати й про львівських фанів. 16-й сектор стадіону завжди гаряче підтримує нас, тож мені буде приємно подякувати їм за це безпосередньо на трибунах». Сказано - зроблено. Іван таки опинився на фан-секторі. Але перед тим він покатався разом з автофанами, які перед грою провели свій традиційний автопробіг і подарували йому ексклюзивного іменного шалика. 



Фанати неймовірно зраділи, коли побачили Івана Мілошевіча. Протягом перших хвилин гри ультраc сканду ... Читати далі »
Переглядів: 786 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

Грузинський хавбек Алекс Ґурулі, на думку уболівальників, був найкращим гравцем «Карпат» у матчі проти ФК «Харків».

Так вважає кожен п’ятий опитаний уболівальник. Сербський центральний захисник Неманья Тубіч, який постійно підключався до атак, опинився на другому місці. Третій – Всеволод Романенко. Понад 50 уболівальників віддали свій голос голкіперу.

Переглядів: 767 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту