Вівторок, 23.04.2024, 16:03 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 7 » «Металіст» перед матчем з «Карпатами» прагне вгамувати неконтрольованих вболівальників
«Металіст» перед матчем з «Карпатами» прагне вгамувати неконтрольованих вболівальників
22:03
На офіційному сайті футбольного клубу «Металіст» оприлюднене офіційне звернення до уболівальників клубу. ФК має претензії до поведінки уболівальників під час проведення матчу з «Дніпром». «На секторах продовжують використовуватися заборонені піротехнічні вироби: фаєри, вибухопакети, димові шашки», – йдеться з зверненні.

«Останнім часом футбольний клуб «Металіст» всіляко співпрацював з вами, надаючи підтримку в організації виїздів, підготовці барвистих банерів і посередництві в діалозі з правоохоронними органами. При забезпеченні порядку ми відмовилися від «Беркута», мінімізували кількість міліції на секторах, ввели практику обслуговування матчів стюардами, а простіше кажучи, пішли назустріч усім вашим побажанням», – йдеться у зверненні футбольного клубу до уболівальників. 

«У свою чергу, на ці дії ми не зустріли гідної реакції у відповідь, на секторах продовжують використовуватися заборонені піротехнічні вироби: фаєри, вибухпакети, димові шашки.

Зокрема, під час проведення матчу з «Дніпром», на трибунах було використано величезну кількість вищеперелічених виробів, які несли пряму загрозу життю і здоров`ю навколишніх глядачів і учасників матчу», – зазначає ФК «Металіст». 

Крім цього, йдеться у зверненні, на клуб будуть накладені штрафні санкції, а сам факт систематичних грубих порушень регламенту ФІФА і УЄФА несприятливо позначиться на іміджі міста в світлі проведення Євро-2012. 

«Футбольний клуб «Металіст» заявляє рішучий протест витівкам хуліганів і перериває усіляку співпрацю з тими представниками фан-руху, які в пориві підтримати свою команду якнайкраще, переходять межу дозволеного. У випадку, якщо ви, шановні вболівальники, не зробите висновки з ситуації, що склалася, і не зробите зустрічні кроки із забезпечення порядку при проведенні футбольних матчів, клуб буде вимушений припинити співпрацю зі всіма представниками фан-руху і почати власне розслідування з виявлення заколотників безладів», – йдеться у повідомленні прес-служби ФК «Металіст».



Переглядів: 829 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Polo  
0
Hey, that post leaves me feeling foihosl. Kudos to you!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту