П`ятниця, 19.04.2024, 06:38 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 18 » Молодь: «Карпати» – «Зоря» - 2:2
Молодь: «Карпати» – «Зоря» - 2:2
10:57
«Зелено-білі» втратили перемогу на останніх секундах гри. У зовсім необов’язковій ситуації на 93-ій хвилині матчу Юрій Габовда сфолив на куті штрафного і арбітр призначив справедливий пенальті. Гості його реалізували і, таким чином, здобули одне очко. 

«Карпати» – «Зоря» - 2:2 
Судді: В. Дяденко (Кіровоград), А. Філевич, Я. Біць (обидва – Львів).

Голи: Гордієнко, 11 (авт.), Бідловський, 14 – Кохман, 54, Огіря, 90+3 (пен.).
Попередження: Луцик, 20, Грінченко, 34, Тарасенко, 52, Бідловський, 59.

«Карпати»: Новак, Сагайдак, Гурський – к (Гірський, 57), О. Тарасенко, Куцяба, Бідловський, Луцик (Тістик, 28), Голодюк, Габовда, Омельченко, Кополовець (Сворак, 53).
«Зоря»: Марканич, Гордієнко, Ховбоша, Грінченко (Полтавцев, 76), Головченко, Малий, Огіря, Ісаєнко (Білик, 63), Кислий, Сікорський (Кохман, 46), Мазур.

Відкрили рахунок господарі – після потужного прострілу з флангу захисник «Зорі» Гордієнко зрізав м’яча у власні ворота. А за кілька хвилин Володимир Бідловський (на фото) ефектно виконав штрафний – м’яч по дузі облетів стінку і голкіпер зреагувати на удар не встиг. Так рахунок став 2:0. 

У першому таймі «Карпати» мали ще кілька хороших нагод. На полі виділялися Олег Голодюк та Михайло Кополовець, які через дискваліфікацію не могли грати в матчі основних складів. Кополовець, отримавши м’яча на лівому фланзі, акуратно скинув його під удар Голодюку. Той бив на точність, але голкіпера підстрахувала перекладина. 

Активним був і правий фланг «зелено-білих». Андрій Сагайдак постійно підключався до атак і гармонійно взаємодіяв з Юрієм Габовдою. Однак, забити ще бодай гол перед перервою львів’яни не змогли. Натомість, це зробити спокійно могли луганчани. Але молодцем себе показав Андрій Новак, який кілька разів реально рятував команду після індивідуальних виходів суперника на його ворота. «Карпати» відверто програли кінцівку першого тайму, але з перших хвилин другого взялися добивати суперника. Проте, отримали гол у власну сітку. Після невеличкого хаосу у воротарському майданчику, Кохман з кількох метрів вгатив м’яча у верхній кут Новака. 

Здавалось би зараз «Зоря» піде відігруватися, але «Карпати» перекрили усі входи до воріт і атакували самі. Після виходу на заміну Сворака, ще активніше запрацював лівий фланг, постійно до атак підключався активний Бідловський. Але м’яч вперто не хотів летіти у ворота «Зорі». Не допомогло і те, що луганчани по суті грали в меншості. Справа в тому, що Володимир Микитин, а саме він є тренером луганської молодіжки, використав дві заміни і на лавці залишився один голкіпер (більше гравців взяти з собою не було змоги через обмежену кількість місць в літаку). Але за 15 хвилин до свистка травми зазнав Грінченко. Тож Микитин прийняв несподіване рішення – він випустив запасного голкіпера Полтавцева на позицію центрального нападника. «Щоб не заважав позаду» - так прокоментував цю дивину Микитин. На його пам’яті – це перший подібний випадок. 

Тож підопічні Романа Толочка втратили заслужену перемогу: все ж «Карпати» атакували більше і нагод, аби забити було достатньо. Але й «Зоря» заслужила на нічию своїми стараннями. Після матчу луганська делегація не приховувала і фактору везіння.

Переглядів: 1802 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Тарас  
0
angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту