П`ятниця, 29.03.2024, 16:37 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 6 » Федорів рятує «Карпати-2» від поразки
Федорів рятує «Карпати-2» від поразки
18:09
«Карпати-2» (Львів) - «Арсенал» (Біла Церква) – 2:2 (1:1) 

Судді: Я. Козик (Мукачеве), І. Маковей (Жмеринка), О. Сидорук (Вінниця).

«Карпати-2»: Піцан, Родін (Біловус, 70), Чоба, Кузик, Підвірний, Федорів, Чучман, Задорожний - к, Яджин, Левчук, Фостяк (Міхєєв, 87).

«Арсенал»: Литвин, Бурлін, Гриценко, Горецький - к, Іванський, Литовчак (Никонов, 75), Войтович, Сергєєв (Степанюк, 46), Піцур, Товкацький (Малик, 64), Фамуляк (Івлєв, 74).

Голи: Піцур, 13, 52, Задорожний, 22, Федорів, 68.

Попереджені: Горецький, 21, Підвірний, 42, Задорожний, 52, Кузик, 60.
Вилучений: Задорожний, 61 (друге попередження).

У неділю, 5 квітня, львівські «Карпати-2» в першому календарному матчі другої частини першості України серед команд другої ліги (група «А») зіграли внічию 2:2 з ФК «Арсенал» (Біла Церква).

Перед грою дехто з вболівальників на трибунах стадіону СКА жартував, що приїхав «Арсенал» не з київської області, а львівський. Справді, очолюють «канонірів» Ігор Артимович та його помічник Богдан Бандура, а в стартовому складі гостей 9 (!) футболістів є вихованцями львівського футболу, в тому числі четверо - Іванський, Литвин, Товкацький та Фамуляк - самого Артимовича, коли той ще працював у СДЮШОР «Карпати». 

Тож зрозуміло, що суттєво старші за віком гравці «Арсеналу» вийшли на гру з підвищеною мотивацією. Цікаво, що асистент арбітра Ігор Маковей також свого часу грав за «Карпати», а звітна гра була для нього прем’єрною у другій лізі.

На початку гри суперники обмінялися небезпечними дальніми ударами Федоріва (на фото) та Сергєєва. А 13-а хвилина стала нещасливою для «Карпат-2» і після серії відскоків м’яча та метушні у штрафному львів’ян Роман Піцур виявився найспритнішим і головою пробив під поперечину. Проте підопічні Володимир Вільчинського швидко відігрались. Дмитро Родін на правому фланзі атаки заробив штрафний і Микола Задорожний підступним ударом (м’яч зрикошетив від газону над воротарем) встановив рівновагу. Активно діяв всю гру Піцур і ще до перерви дивом з кількох метрів не влучив по воротах, замикаючи флангову передачу Литовчака.

Другий тайм знову активніше почали гості: Піцур робить дубль, замикаючи на дальній стійці передачу партнера. Пристрасті у цьому поєдинку вдавалось гасити за допомогою жовтих карток арбітру Козику. Утім, капітану «Карпат-2» Задорожному довелось після двох попереджень достроково залишити поле.

Як не дивно, але господарі, граючи у меншості, знову зуміли зрівняти рахунок. Лівий захисник Володимир Федорів, зробивши рейд по центру воріт до штрафного, дальнім ударом наважився на удар низом і м’яч від ноги Гриценка вкотився у незахищений кут воріт Литвина. А в компенсовані три хвилини «Арсенал» таки міг вирвати перемогу, але Войтович головою після пасу Іванського пробив над поперечкою воріт Мисака.

Переглядів: 853 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Carlos  
0
It's a plruease to find someone who can think so clearly

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 538
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту