Субота, 20.04.2024, 13:09 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 5 » "Карпати" - ФК "Харків" - 0:2. Стиснути зуби, тримати удар
"Карпати" - ФК "Харків" - 0:2. Стиснути зуби, тримати удар
21:54
Голи: Гунчак 18 (пен.), Платон 87

22 тур. Львів. Стадіон "Україна", 4 квітня 2009 р. Сонячно, +17°С.
Судді: Абросимов (Одеса), Бицкало (Одеса), Александренко (Вінниця)
Делегат ФФУ: Парадніков (Київ)

"Карпати": Романенко, Ощипко, Петрівський, Пшеничних (Голодюк 71), Тубіч, Кожанов (Фурта 75), Кобін, Кополовець (Зеньов 58), Гурулі, Кузнецов, Худоб'як
Запасні: Новак, Ткачук, Є.Тарасенко, Бідловський.
Головний тренер: Олег Кононов

"Харків": Стойко, Комарницький, Панковець, Чеберячко, Фартушняк, Мілько, Гунчак, Білий (Ксьонз 90+2), Касьянов (Платон 77), Козоріз, Кабанов (Рібейро 88)
Запасні: Налєпа, Козюберда, Грінченко, Ушаков.
Головний тренер: Михайло Стельмах

Попередження: Білий 28, Мілько 83

Не реалізувавши жодного гольового моменту, «Карпати» поступились команді з унікальною 100-відсотковою реалізацією своїх нагод для взяття воріт. Тренер львів’ян Олег Кононов правий: після таких матчів справді болить серце…

Результат матчу виявився несподіваним. До Львова приїхала команда, що займає останню сходинку в турнірній таблиці. У перемогу перед початком гри не вірили і самі гравці «Харкова». Однак пенальті в дебюті гри і вдала контратака на останніх хвилинах принесли підопічним Михайла Стельмаха три очки. 

У «Карпат» мало що вдавалося з перших хвилин. Команда довго не могла опустити м’яча на землю і провести бодай одну осмислену атаку. Постаралися, щоправда, і гості, які завдяки міцній і насиченій обороні ламали усе, що намагалися створити «зелено-білі». Перший удар по воротах Стойка завдав Неманья Тубіч, метрів з 30-ти. Він же згодом практично впритул головою розстрілював ворота суперника, однак Стойко не без труднощів перевів м’яча на кутовий. Потім було два моменти в Ігоря Ощипка. Спершу він пробивав з гострого кута, а потім після скидки Кузнецова. Обом ударам бракувало точності. Забивши гол, Ігор міг реабілітуватися, адже саме він завалив у штрафному Білого, коли Гунчак реалізував пенальті.

Не змінилася гра команд і в другому таймі. «Карпати» й надалі продовжували тримати м’яча, але до логічного завершення справа доходила не завжди. Стопроцентний гольовий момент міг і мав реалізовувати Кузнецов, якого вивели на ворота Стойка. Але його удар кіпер відбив, а все той же Ощипко не зміг добити м’яча у рамку.

Розв’язка наступила на останніх хвилинах, коли пара колишніх нападників «Карпат» організувала другий гол у ворота Романенка. Результат змусив львів’ян піти вперед, тож гості скористалися моментом: Тарас Кабанов відгукнувся на передачу з глибини поля, п’ятою віддав на Платона. Руслан, який кілька хвилин тому вийшов на заміну, оцінив ситуацію і з легкою підкруткою пробив у дальній кут. Романенко, очевидно, не бачив моменту удару і запізнився зі стрибком. Таким чином м’яч зачепив штангу і закотився у ворота.

Для того, щоб відігратися, в «Карпат» залишалося кілька хвилин, але їх вистачило хіба на удар Тубіча. Мяч полетів над поперечкою. Таким чином «Карпати» програють у другому матчі поспіль. Наступний поєдинок «зелено-білі» проведуть на виїзді проти харківського «Металіста».


Переглядів: 800 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту