П`ятниця, 29.03.2024, 08:50 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 2 » Карпатівці у складі "молодіжкі" грають внічию з Північною Ірландією
Карпатівці у складі "молодіжкі" грають внічию з Північною Ірландією
14:40
Пн. Ірландія (U-21) − Україна (U-21) − 1:1.

Голи: 0:1 Коноплянка (35, з пенальті), 1:1 Кейсмент (71).

Україна: Каніболоцький, Фартушняк, Ракицький, Степаненко, Селін, Морозюк (Родина, 74), Чеснаков, Голодюк (Сахневич, 65), Фурта (Курилов, 65), Коноплянка (Матвєєв, 76), Р.Зозуля.

У вівторок, 31 березня, молодіжна збірна України провела на виїзді контрольний поєдинок проти команди Північної Ірландії, вдовольнившись лишень нічиєю.

Експериментальний склад

Як і в нещодавньому матчі проти Сербії (0:0), підопічні Павла Яковенка виступали в експериментальному складі. Адже, нагадаємо, наставник «синьо-жовтих» викликав до табору збірної одразу 30 гравців, котрих поділив на дві умовні групи − одна готувалась до поєдинку з сербами, інша − до спарингу з Північною Ірландією. І лише п’ятеро футболістів із «сербського» списку відправились і в гості до острів’ян. Крім того зауважимо, що в зустрічі не змогли взяти участь травмовані Денис Васін, Олександр Касьян, Павло Пашаєв, Дмитро Льопа, Єгор Лугачов та Володимир Лисенко, котрий ще не набрав форму після пошкодження.

Нервовий початок

Не дивно, що на поле арени «Шамрок Парк» українці вийшли у незвичному форматі. Так, капітан команди Тарас Степаненко, котрий вважається одним із найкращих опорних півзахисників чемпіонату України, зайняв позицію центрального оборонця. Номінальний форвард Юрій Фурта (на фото) діяв на лівому фланзі півзахисту. Більш звиклий до гри у центрі оборони Андрій Фартушняк розташувався праворуч. Можливо, ці новації, а, може, банальна незіграність (зауважимо, що після перерви вийшли недосвідчені Вадим Родина, Андрій Сахневич, Олександр Матвєєв) призвели до того, що почали «синьо-жовті» не дуже впевнено. Додавало їм труднощів і нерівний та слизький газон.

Старання Зозулі

Українці частенько припускалися невиправданих індивідуальних помилок, дві з котрих ледь не коштували команді пропущених голів. Спочатку Фурта порушив правила буквально в метрі від лінії карного майданчику, але ірландці не змогли реалізувати дуже небезпечний штрафний. Потім Антон Каніболоцький не втримав м’яча в руках та ще й підставився під виніс Степаненка − на щастя, ніхто з суперників не зумів скористатися несподіваним подарунком. На іншому фронті − біля воріт господарів − найактивніше діяв центрфорвард Роман Зозуля, котрого з глибини підтримували Євген Коноплянка та Олег Голодюк.

Холоднокровність Коноплянки

Саме потуги динамівського нападника, за великим рахунком, і дозволили українцям піти на перерву переможцями. Як і в попередньому поєдинку проти сербів, в одному з епізодів Зозуля протягнув м’яча до карного майданчика суперників та змусив опонента порушити правила. Цього разу пенальті взявся виконувати Коноплянка, спокійнісінько розвівши воротаря і м’яч у різні боки. Наприкінці тайму гості могли добити суперників, коли Микола Морозюк ефектно розібрався з двома та відкотив під удар Голодюку. На жаль, постріл львів’янина заблокував котрийсь із захисників.

Ірландська відповідь

По перерві чи то українці свідомо віддали ініціативу, чи то ірландці заграли потужніше, але територіальна перевага місцевої команди стала ще відчутнішою. І хоча «синьо-жовті» загалом діяли в обороні надійно, час від часу біля воріт Каніболоцького виникали напівмоменти. На 57-й хвилині Антон записав в актив і перший відмінний сейв, парирувавши дуже небезпечний удар зі штрафного. Однак рано чи пізно тиск господарів мусив дати результат. На 71-й хвилині після розіграшу штрафного українці двічі програли верхову боротьбу, а Кріс Кейсмент головою відправив таки м’яча у сітку наших воріт.

Підсумкова рівновага

Натхненні успіхом, острів’яни ще більше додали обертів. За кілька хвилин кутовий біля воріт Каніболоцького завершився черговим небезпечним епізодом, але наш голкіпер опинився в потрібному місці. Потім Джош Макуойд мав шанс розстріляти українські ворота, проте удар в нього відверто не вийшов. Тим часом реноме «синьо-жовтих» чи не самотужки намагався підтримати Роман Зозуля. Кілька його проривів до карної зони суперників виглядали перспективними, але нічим цікавим так і не увінчались.



Переглядів: 812 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Ehsan  
0
A few years ago I'd have to pay someone for this inanmrftioo.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 538
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту