П`ятниця, 03.05.2024, 21:19 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » Архів матеріалів
Вболівальники «Карпат» в матчі своєї команди проти «Дніпра» найкращим гравцем у складі «зелено-білих» визнали кіпера Всеволода Романенка, якому сьогодні, 24 березня, виповнилося 32 роки. Однак коли кореспондент Інформаційного центру ФК «Карпати» про результати опитування на офіційному сайті клубу повідомив найстаршого гравця нашої команди, особливих змін у загалом сумному настрої Всеволода не відбулося. 

- Приємно, що вболівальники відзначили мою гру з кращого боку. Але футбол – гра колективна і в ньому головним є командний результат. Тому краще першим в цьому опитуванні став би хтось інший, але при цьому ми б принаймні не програли. Надзвичайно прикро віддавати гру на останній хвилині…

- На твою думку, врятувати команду від гола Калиниченка ти міг? 

- Складне питання. Ротань дуже класно вирізав передачу – м’яч йшов від воротаря і до того ж по високій траєкторії. Можливо, я б ... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: fckl | Дата: 24.03.2009 | Коментарі (0)

Сьогодні, 24-го березня директор виробничого підрозділу «МЕГАзон» ФК «Карпати» Юрій КОСТЮК приймає вітання з нагоди 50-річного ювілею з дня свого народження. 

До багаточисельних вітань від рідних та друзів приєднуються і футболісти, тренери, вболівальники, керівники та весь колектив ФК «Карпати» і зичать соленізанту міцного здоров’я, родинного щастя і затишку, матеріального достатку та усіляких гараздів. 

Летять роки в міжзоряний політ,
Але душа нехай про це не знає,
Хай серце б’ється в ритмі літ
І доброта ніколи не згасає.

Хай доля піднесе іще сповна
І радості, й наснаги, і здоров’я.
Нехай завжди в душі цвіте весна
І серце зігрівається любов’ю!

Многая літа! 

Юрій Костюк народився 23-го березня 1959 року у Кам’янці-Бузькій Львівської області. Свого часу Юрій Миколайович працював начальником футбольної команди «Карпати» (Кам’янка-Бузька). У ФК ... Читати далі »
Переглядів: 1298 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (2)

Сьогодні, 23-го лютого головний тренер «Карпат» Олег КОНОНОВ та один з його асистентів Володимир БЕЗУБ’ЯК святкують день уродин. Олегу Георгійовичу виповнилося 43 роки, а Володимиру Йосифовичу – 52. 

З цієї нагоди гравці, вболівальники і їхні колеги по тренерському штабу команди разом з керівництвом та всім колективом ФК «Карпати» щиро вітають іменинників і від усієї душі бажають їм міцного здоров’я, сімейного щастя, матеріального достатку та творчих успіхів у нелегкій тренерській роботі.

Довідка: 

Олег Кононов, головний тренер ФК «Карпати»

Народився 23 березня 1966 року у місті Курськ (Росія). Закінчив Смоленський державний інститут фізкультури та спорту. Виступав за команди (1983-1999 рр.): «Іскра» (Смоленськ, Росія), «Дніпро» (Могильов, Білорусь), КІМ (Вітебськ, Білорусь), «Рух» (Хожув, Польща), «Нафтан» (Новополоцьк, Білорусь), «Торпедо» (Мінськ, Білорусь). Призер ... Читати далі »
Переглядів: 886 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (0)

Іван Мілошевіч, захисник «Карпат», після матчу з "Дніпром":

- Чому суддя не зарахував твій гол?

- Була боротьба за позицію з суперниками, м’яч відскочив від землі і справді торкнувся моєї руки. Однак траекторії польоту м’яча цей дотик не змінив. Та й арбітр, здається, не бачив епізоду, а лише зреагував на те, як махали руками дніпряни…

- Чому "Карпати" не втримали нічийного рахунку?

- Ми перехопили м’яча, кинулись всією командою вперед на останню контратаку - дуже хотіли забити... Але вийшла обрізка і гравці просто не встигли повернутись на свої позиції.

Переглядів: 662 | Додав: fckl | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (0)

Максим Калиниченко в матче против «Карпат» принес «Днепру» победу на 91-й минуте поединка

Матч с «Карпатами» для Максима Калиниченко, как и для всего «Днепра», получился богатым на разные эмоции. Было и разочарование от ошибок и неиспользованных моментов, невероятная радость от гола на последних минутах и обескураживающая красная карточка.

-Что почувствовали, забив победный мяч?

-Вы видели, как я среагировал на собственный точный удар - понесся, как Бен Джонсон. Еле-еле поймали меня. На самом деле, это был нужный гол. Матч получился драматичным - наверное, по-другому мы не можем. Драма либо с хорошим концом, либо с плохим. Хорошо, что сегодня все хорошо закончилось. Наверное, Бог есть, и он все видит.

-Игрой довольны?

- Своей я вряд ли могу быть доволен, потому что «запорол» немало моментов. Но опять же, один удар - и все в порядке. А команда наша, считаю, смот ... Читати далі »
Переглядів: 788 | Додав: fckl | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (1)

После игры в подтрибунном помещении днепропетровского стадиона Днепр-Арена только и было разговоров о том, как защитникам Днепра удалось погасить атакующую мощь львовской команды. 

В немалой степени это относилось и к левому защитнику днепрян Виталию Денисову.

- Как самочувствие после матча?

- Самое главное, что мы выиграли.

- Особый настрой на игру связан с предыдущими неудачами?

- Безусловно. Все таки два матча мы не могли забить, и хотелось доказать, что Днепр - не развалившаяся команда, а способная показывать хорошую игру в нынешней составе. В любом случае мы не собирались отходить от атакующего стиля.

- За счет чего удалось одержать победу?

- За счет командной игры, командного духа. Мы много не реализовали сегодня моментов, выручил команду Калиниченко, будем надеяться, что черная полоса позади.

- Ты чувствовал, что сегодня Днепр добьет ... Читати далі »
Переглядів: 815 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 23.03.2009 | Коментарі (2)

По завершенні матчу в Дніпропетровську додзвонитися до когось з карпатівців, аби по гарячих слідах задати кілька запитань, довгий час видавалося марною справою. На кожну спробу, а їх упродовж доброї години часу було зроблено більше десятка, кореспондент клубного Інформаційного центру чув одну й ту ж відповідь: «Абонент знаходиться поза зоною досяжності». І все ж зусилля виявилися не марними: на зв’язок вийшов Сергій Кузнецов.

- Сергію, я так зрозумів, твої партнери настільки розчаровані, що всі відключили свої мобільники, аби їх ніхто не діставав. 

- Ні, справа зовсім в іншому. Зараз все поясню. Головний тренер Олег Кононов дав команді три вихідних. Збираємося на клубній базі в Брюховичах 25-го березня. Тому я не полетів з партнерами до Львова, а вирушаю до своєї сім’ї в Одесу. Зараз якраз перебуваю на дніпропетровському вокзалі, очікую потяг на Одесу, а хлопці в ці хвилини транзит ... Читати далі »
Переглядів: 863 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 22.03.2009 | Коментарі (0)

Олег КОНОНОВ (главный тренер "Карпат"):

- Я поздравляю команду "Днепр" с победой. Конечно, она далась нелегко, но думаю, она для вас долгожданная и приятная. Для нас же такой результат неприятный, поскольку пропустили гол в конце игры. Думаю, мы играли достойно, хотели показать атакующий зрелищный футбол. Будем еще этот матч смотреть, анализировать, но думаю, что игра удалась. С обеих сторон были голевые моменты, борьба, неплохие комбинации. Жаль, конечно, что на таком прекрасном стадионе неважное качество газона, которое мешает полноценно раскрыться и игрокам, и командам в целом.

- Вы очень активно начинали оба тайма. Рассчитывали на быстрый гол?

- Мы работаем над определенными моментами игры. Пусть будет так.

- Как вы оцените игру Кузнецова?

- Если нападающий не забил – конечно, неважно. Но опять же, он парень высокий, мощный, и по такому газону ему тяжеловат ... Читати далі »
Переглядів: 772 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 22.03.2009 | Коментарі (1)

Владимир БЕССОНОВ (главный тренер "Днепра"):

- Думаю, игра всем понравилась своей скоростью, агрессивностью, острыми моментами. Поначалу, думаю, игра была обоюдоострая, а потом преимущество было на нашей стороне. Но реализация моментов страдает. Причина этому понятна, и все это видят: на таком поле укротить мяч очень сложно.

- Сегодня команда заиграла наконец-то в комбинационный футбол. Это связано с тем, что "Карпаты" не стояли в глухой обороне, или "Днепр" выходит на какой-то уровень?

- Наверное, мы нашли взаимопонимание. Требования, которые я предъявляю, и положение в турнирной таблице, заставило команду проявлять себя. Если вспомнить игру с Мариуполем, я видел 6 верных моментов, которые не реализовали. Жаль, что мы потеряли те очки. Будем бороться.

- А Белик знает вообще правило офсайда?

- Этот вопрос вы ему задайте.

- Почему на протяжении всех игр в ... Читати далі »
Переглядів: 783 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 22.03.2009 | Коментарі (0)

"Дніпро" - "Карпати" - 1:0 (0:0)

21.03.2009, 18:00. 21 тур. Дніпропетровськ. "Дніпро-Арена". Судді: Зубарєв (Слов`янськ), Муравйов (Маріуполь), Литвинов (Луганськ) 
Делегат ФФУ: Біденко (Київ)

Гол: Калиниченко, 90+1

"Дніпро: Боровик, Алсідеш, Русол, Лисицький, Дєнісов, Ротань, Холєк, Назаренко, Калиниченко, Бєлік (Гоцирідзе, 84), Гоменюк.
Запасні: Кернозенко, Клімавічюс, Сердюк, Шахов, Карноза, Каверін.
Головний тренер: Володимир Бессонов

"Карпати": Романенко, Кобін, Мілошевіч, Тубіч, Ощипко, Ткачук (Пшеничних, 66), Гурулі (Голодюк, 27), Худоб`як, Кожанов (Кополовець, 75), Кузнецов, Зеньов
Запасні: Новак, Петрівський, Є. Тарасенко, Фурта.
Головний тренер: Олег Кононов

Попередження: Назаренко 56, Калиниченко 72 - Мілошевіч 22
Вилучення: Калиниченко 90+1

Переглядів: 963 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 21.03.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 »
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту