Вівторок, 23.04.2024, 22:59 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » Архів матеріалів
Ви все ще граєте у футбол на горбах і асфальті, але марите про якісні поля й велике майбутнє? Тоді вам пряма дорога в Академію футбольного клубу «Карпати», набір до якої розпочнеться 10 травня о 9-ій ранку. 

Найкраще штучне поле Західної України – саме на ньому тренуються діти, які є учнями Академії. За 20 метрів від поля – відремонтований гуртожиток зі зручними ліжками та якісним харчуванням. 

Але, ясна річ, головна принада Академії – це поле, що обійшлося «Карпатам» майже в мільйон доларів. Штучній траві останнього покоління не шкодять природні фактори, грати там можна за будь-якої погоди і в будь-якому взутті. Тренери Академії кажуть, що після того, як штучне поле здали в користування, до Академії все частіше привозять талановитих дітей з найвіддаленіших куточків України. Це означає, що під час набору буде серйозна конкуренція і тренери оберуть найкращих. 

Для того, щоб п ... Читати далі »
Переглядів: 1181 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

На офіційному сайті футбольного клубу «Металіст» оприлюднене офіційне звернення до уболівальників клубу. ФК має претензії до поведінки уболівальників під час проведення матчу з «Дніпром». «На секторах продовжують використовуватися заборонені піротехнічні вироби: фаєри, вибухопакети, димові шашки», – йдеться з зверненні.

«Останнім часом футбольний клуб «Металіст» всіляко співпрацював з вами, надаючи підтримку в організації виїздів, підготовці барвистих банерів і посередництві в діалозі з правоохоронними органами. При забезпеченні порядку ми відмовилися від «Беркута», мінімізували кількість міліції на секторах, ввели практику обслуговування матчів стюардами, а простіше кажучи, пішли назустріч усім вашим побажанням», – йдеться у зверненні футбольного клубу до уболівальників. 

«У свою чергу, на ці дії ми не зустріли гідної реакції у відповідь, на секторах продовжують використовуватися ... Читати далі »
Переглядів: 829 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (1)

На останній зустрічі карпатівців з уболівальниками у Василя Кобіна запитали: «У разі травми чи дискваліфікації, гравець прийде фанатіти до 16-го сектора чи ні?». Василь сказав, що він би прийшов. Так само сказав і сербський захисник Іван Мілошевіч, який був змушений пропустити гру проти «Харкова» через дискваліфікацію.



Саме тому він сам запропонував наступне: «У Сербії ультрас - одні з найпалкіших в Європі, це ж можна сказати й про львівських фанів. 16-й сектор стадіону завжди гаряче підтримує нас, тож мені буде приємно подякувати їм за це безпосередньо на трибунах». Сказано - зроблено. Іван таки опинився на фан-секторі. Але перед тим він покатався разом з автофанами, які перед грою провели свій традиційний автопробіг і подарували йому ексклюзивного іменного шалика. 



Фанати неймовірно зраділи, коли побачили Івана Мілошевіча. Протягом перших хвилин гри ультраc сканду ... Читати далі »
Переглядів: 786 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

Грузинський хавбек Алекс Ґурулі, на думку уболівальників, був найкращим гравцем «Карпат» у матчі проти ФК «Харків».

Так вважає кожен п’ятий опитаний уболівальник. Сербський центральний захисник Неманья Тубіч, який постійно підключався до атак, опинився на другому місці. Третій – Всеволод Романенко. Понад 50 уболівальників віддали свій голос голкіперу.

Переглядів: 767 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

«Карпати-2» (Львів) - «Арсенал» (Біла Церква) – 2:2 (1:1) 

Судді: Я. Козик (Мукачеве), І. Маковей (Жмеринка), О. Сидорук (Вінниця).

«Карпати-2»: Піцан, Родін (Біловус, 70), Чоба, Кузик, Підвірний, Федорів, Чучман, Задорожний - к, Яджин, Левчук, Фостяк (Міхєєв, 87).

«Арсенал»: Литвин, Бурлін, Гриценко, Горецький - к, Іванський, Литовчак (Никонов, 75), Войтович, Сергєєв (Степанюк, 46), Піцур, Товкацький (Малик, 64), Фамуляк (Івлєв, 74).

Голи: Піцур, 13, 52, Задорожний, 22, Федорів, 68.

Попереджені: Горецький, 21, Підвірний, 42, Задорожний, 52, Кузик, 60.
Вилучений: Задорожний, 61 (друге попередження).

У неділю, 5 квітня, львівські «Карпати-2» в першому календарному матчі другої частини першості України серед команд другої ліги (група «А») зіграли внічию 2:2 з ФК «Арсенал» (Біла Церква).

Перед грою дехто з вболівальників на трибунах стадіону СКА ж ... Читати далі »
Переглядів: 858 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.04.2009 | Коментарі (1)

Голи: Гунчак 18 (пен.), Платон 87

22 тур. Львів. Стадіон "Україна", 4 квітня 2009 р. Сонячно, +17°С.
Судді: Абросимов (Одеса), Бицкало (Одеса), Александренко (Вінниця)
Делегат ФФУ: Парадніков (Київ)

"Карпати": Романенко, Ощипко, Петрівський, Пшеничних (Голодюк 71), Тубіч, Кожанов (Фурта 75), Кобін, Кополовець (Зеньов 58), Гурулі, Кузнецов, Худоб'як
Запасні: Новак, Ткачук, Є.Тарасенко, Бідловський.
Головний тренер: Олег Кононов

"Харків": Стойко, Комарницький, Панковець, Чеберячко, Фартушняк, Мілько, Гунчак, Білий (Ксьонз 90+2), Касьянов (Платон 77), Козоріз, Кабанов (Рібейро 88)
Запасні: Налєпа, Козюберда, Грінченко, Ушаков.
Головний тренер: Михайло Стельмах

Попередження: Білий 28, Мілько 83

Не реалізувавши жодного гольового моменту, «Карпати» поступились команді з унікальною 100-відсотковою реалізацією своїх нагод для взяття воріт. Тренер льві ... Читати далі »
Переглядів: 801 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 05.04.2009 | Коментарі (0)

Олег Кононов, головний тренер «Карпат» 

- Ми налаштовувались на перемогу, але у підсумку поступилися. Насамперед програли через свої позиційні помилки. Суперник, нічого не створивши, забив два голи. Але це не применшує заслуги гравців ФК «Харків» - вони добре захищалися і провели дві результативні атаки. У нас було вдосталь моментів, аби виграти цей матч. Ми свої моменти не використали.

- Чимало вболівальників нині очікували продовження результативної гри «Карпат». Можливо, ви недооцінили суперника? 

- Ні, ми навпаки побоювались харків’ян, знали, що вони й від оборони можуть зіграти успішно. І це у них вийшло.

- Чому не грав Андрій Ткачук? 

- Я хотів його випустити, але через те, що рахунок був не нашу користь, віддав перевагу атакуючому гравцю Олегу Голодюку.

- У другому таймі деякі вболівальники освистували гру «Карпат»… 

- Що поробиш… Бувають т ... Читати далі »
Переглядів: 827 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 05.04.2009 | Коментарі (0)

Михайло Стельмах, головний тренер ФК «Харків»: 

- Мені дуже приємно приїжджати до рідного міста і вдвічі приємніше, коли тут перемагає моя команда. Ми ретельно проаналізували гру «Карпат» й обрали відповідний план на цей матч. Я дуже вдячний своїм футболістам, які, не зважаючи на наші негаразди, не дивлячись на те місце, яке ми посідаємо, повністю виконали план на гру. Думаю, наша перемога закономірна.

- Чи можна детальніше про план на гру? 

- Насамперед, гравці мали не дати вільний простір для швидкісних атак «Карпат». Ми знали, що гравці «Карпат» добре «вилітають» в атаку з глибини, тож ми закрили їм вільні зони, наситивши середню лінію. Я просив футболістів, щоб вони грали щільно із суперниками.

- Хіба закономірний результат матчу, коли гості мали лише два моменти, а «Карпати» набагато більше? 

- Я мав на увазі, що ми обрали правильний план на гру, правильну ... Читати далі »
Переглядів: 815 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 05.04.2009 | Коментарі (0)

Молодь «Карпат» без особливих труднощів перемогла суперників з ФК «Харків». Спершу Олексій Омельченко (на фото) закотив м’яча у порожні ворота після точної передачі Ярослава Сворака з лівого флангу. Другий гол Омельченко забив головою, зігравши на випередження. Результативна передача в активі Андрія Сагайдака.

Між голами карпатівського нападника забили гості. Львівська оборона грубо помилилася, дозволивши Ушакову пройти з м’ячем ледь не 50 метрів. Зупиняти його довелося вже з порушеннями правил. До цього долучилися захисники і воротар "Карпат". Сам постраждалий і виконав пенальті, але на більше зусиль гостей не вистачило.

«Карпати» грали у такому складі: Новак, Сагайдак, Є. Тарасенко, Гурський, Бідловський, Куцяба, Тістик, Луцик, Габовда, Омельченко, Сворак (Фурта, 63).

Переглядів: 885 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 03.04.2009 | Коментарі (0)

Львів та Харків розділяє понад тисяча кілометрів (якщо вже зовсім точно – то 1 042). „Карпати” мають багату історію, яка розпочалася ще в середині минулого століття, ФК „Харків” ж заснували лише кілька років тому. Нарешті цього сезону перед командами різні завдання – харків’яни змагаються за збереження місця у вищій лізі, львів’яни ж навіть сподіваються на потрапляння до єврокубків.

І попри все, у ФК „Харків” та „Карпат” чимало спільного. Точніше, спільних. Головний тренер слобожанців Михайло Стельмах свого часу виступав у „Карпатах”, тим самим займався, але в інші часи, його помічник Сергій Мізін. Ще минулого року в „Харкові” виступали екс-карпатівці Сучков та Батіста. На заміну до них у компанію до ще одного колишнього гравця „зелено-білих” Платона із запорізького „Металурга” перейшов нападник Тарас Кабанов, що виступав за „Карпати” у 2000-2004 роках (в часи виступів у Львові забив 17 г ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 03.04.2009 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 5 ... 11 12 »
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту