Субота, 20.04.2024, 12:24 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 18 » Олег Кононов: «Нам протистояла дуже організована команда». Післяматчева прес-конференція
Олег Кононов: «Нам протистояла дуже організована команда». Післяматчева прес-конференція
19:03
Олег Кононов, головний тренер «Карпат» 

- Становище у турнірній таблиці нас зобов’язувало перемагати в «Зорі», тим паче напередодні свята. Ми розуміли важливість цієї гри і прагнули перемоги. Утім, гра склалась так, що нам довелось відіграватися. Задача стала дуже складною зважаючи й на те, що нам протистояла дуже організована команда з хорошими гравцями. Тож нам вдалось лише зрівняти рахунок. 

- Чому у заявці не було Сергія Пшеничних? 

- У нього травма, він не відновився, працює за індивідуальною програмою. Після матчу з «Металістом» у нас були й інші кадрові проблеми: через дискваліфікацію сьогодні не змогли допомогти команді Олег Голодюк і Михайло Кополовець. 


Анатолій Волобуєв, головний тренер «Зорі» 

- Результатом гри і самовіддачею команди я задоволений. Прикро, що Цимакурідзе «привіз» необов’язковий пенальті. Великого ажіотажу навколо нашої нічиєї я б робити не став – ми сусіди у турнірній таблиці, команди приблизно рівні за класом. Хіба в нас психологічний стан не найкращий. Установку мої гравці виконали, хоч наприкінці матчу й втомилися. Я просив своїх футболістів чіткіше грати в обороні. «Карпати», звісно, моменти мали, але вони грали вдома, тож апріорі мали атакувати. Ми не дали розгулятися флангам суперника, а це потужна зброя «Карпат», щільно зіграли з Кузнєцовим і виглядали цілком достойно. 

- Якщо не секрет: з ким і про що ви говорили по телефону після матчу? 

- Телефонував президент, вітав з набраним очком. 

- Ситуація в «Зорі» зміниться на краще після рішення Дисциплінарного комітету про зобов’язання сплатити гравцям усі заборгованості по зарплаті? 

- Сподіваюся на це. Буде прикро, якщо нас позбавлять очок за невиконання цього рішення. Перед нинішнім матчем я довів до відома своїх гравців: треба їхати і грати. Треба показувати себе, у багатьох закінчуються контракти, а якою буде їхня доля – невідомо… Гадаю, нам пощастило, що вболівальників небагато було, адже вони тут хороші, женуть команду вперед. Вітаю зі святом усіх!

Переглядів: 1921 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту