П`ятниця, 19.04.2024, 01:25 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 17 » "Зоря" вже у Львові
"Зоря" вже у Львові
20:13

nullПопри усі побоювання щодо зриву суботнього матчу, делегація луганської "Зорі" дісталась до Львова, де зупинилась у тризірковому "Євроготелі"

Ситуація в таборі «Зорі» стала критичною ще минулого тижня: керівництво клубу та гравці уже почали спілкуватися ультиматумами. Спершу клуб вирішив скоротити зарплату футболістам одразу у п’ять разів – і це при тому, що ще досі не погашено заборгованість перед гравцями за лютий і березень. Відповідь від самих гравців не забарилася – вони погрожували не вийти на гру з «Карпатами», якщо власники клубів не переглянуть своїх фінансових рішень.

- Повну зарплату нам виплатили лише за січень, а зарплату за інші місяці цьго року ми отримуватимемо уже в п’ять разів меншою, - розповів на прес-конференції, яку футболісти зібрали без участі клубу, капітан «Зорі» Андрій Гаврюшов. – Не будуть нам виплачувати і преміальні. Навіть за перемогу над «Чорноморцем» нічого не обіцяють. Це – реальність і мовчати про це ми не можемо. 

Гравці «Зорі» вже надіслали документально оформлену скаргу до Прем’єр-ліги. В той же час футболісти готові до перемовин щодо зміни фінансових умов, але до різкого скорочення зарплати у п’ять разів – ні. А ще, обурються «зоряні», рішення приймали в односторонньому порядку, і про нього вони дізналися лише тепер. У принципі, все логічно – погодьтеся, зменшувати зарплату в односторонньому порядку якось неправильно. Футболісти ж сподівалися на певну суму коштів, молжливо, щось планували, розраховували, а тут з’ясовується, що належних грошей вони не отримають. А можливо, в когось кредит, припустимо, на квартиру?..

Зрештою, якби керівництво «Зорі» ще взимку огорлосило про таке рішення, то залишило б гравцям час на маневр. Хтось, наприклад, зміг би підшукати собі новий клуб. Варто зазначити, співпало так, що критичні фінансові негаразди у «Зорі» розпочалися після смерті президента команди Валерія Букаєва. Спочатку навіть виникли побоювання, що луганський клуб може просто опинитися на вулиці. Та швидко з’явилася персона нового власника. Фактично ним стала дружина покійного президента – Марина Букаєва. В теперішній ситуації нова власниця не відмовчується, але нічого конкретного своїй команді не обіцяє.

- Що вдієш, криза нашу команду не оминула, - каже Марина Букаєва. – Нам необхідно затягнути паски і зрозуміти, що не завжди наші бажання співпадають з можливостями. Немає нічого гіршого за неправду, тому я не хочу давати обіцянок, які потім не зможу виконати. Правда зараз така, що бюджет клубу потрібно зменшити. Ми вже відмовилися від низки PR-проектів, призупинили вихід передачі «Чорно-білий футбол», на деякий час відмовилися від випуску клубного журналу. Скажу чесно: нам потрібно економити на всьому.

Відносний спокій у цій ситуації зберігав лише тренер «Зорі» Анатолій Волобуєв (на фото). «Я вважаю, що проти «Карпат» потрібно виходити і грати. Я поговорю з хлопцями та спробую переконати їх у цьому». Як бачимо, наставнику суперника "Карпат" вдалось таки переконати своїх футболістів...

Тим часом

Дисциплінарний комітет ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ вирішив зобов’язати ФК «Зоря» до 05.05.2009 р. включно повністю розрахуватися із футболістами А.Гаврюшовим, А.Тлумаком, А.Комарицьким, А.Гринченком, Г.Цімакурідзе, М.Каменюкою, Бага, О.Храмцовим, В.Болоханом, Г.Гомесом, М.Райчевічем, О.Єрмаком, Жуніором, П.Джінані, О.Омоко, О.Антоновим, О.Половковим, І.Скобою.



Переглядів: 1626 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту