П`ятниця, 19.04.2024, 01:22 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 9 » Відкритий лист ФК "Карпати"
Відкритий лист ФК "Карпати"
19:41
Міському голові м.Львова
п. Садовому А.І.

Шановний Андрію Івановичу!

Користуючись нагодою, дозвольте засвідчити Вам повагу.

У відповідь на Ваш лист від 06.04.09р., зазначаю:

1. 18.07.2008р. між ТзОВ «КПФ «Карпати» та ТзОВ «ФК «Львів» було укладено Договір, відповідно до якого ФК «Львів» проводив домашні матчі на стадіоні «Україна» у Львові і сплачував ТзОВ «КПФ «Карпати» кошти за надані послуги (підготовку футбольного поля, організацію матчів, компенсацію 50% за електроенергію та воду з розрахунку за місяць, тощо). Починаючи з листопада місяця 2008р., ФК «Львів» проводив розрахунки нерегулярно, із запізненням або взагалі не проводив. Внаслідок цього, на стадіоні «Україна» енергопостачальними організаціями було відімкнене світло, що призвело до перебоїв у системі підігріву поля і суттєвого погіршення якості газону. ТзОВ «КПФ «Карпати» власними коштами було змушене гасити заборгованість та здійснювати повторне підключення. 09 лютого 2009р. на нашу адресу від ФК «Львів» надійшов лист з вимогою розірвати вищевказаний договір. Договір був розірваний в день отримання листа. Станом на сьогодні ФК «Львів» так і не погасив заборгованість перед ТзОВ «КПФ «Карпати». Беручи до уваги такий стан справ, а також те, що практика виступу двох команд на одному трав’яному покритті засвідчила те, що існуючий газон не витримує таких навантажень, - ТзОВ «КПФ «Карпати» на даний момент немає можливості забезпечити проведення матчів ФК «Львів» на футбольному полі стадіону «Україна».

2. Щодо договору оренди нерухомого майна від 20.08.2008р. за адресою: м. Львів, вул. Липова Алея, 5, то відповідно до умов вказаного договору, ТзОВ «КПФ «Карпати» орендує нежитлові приміщення загальною площею 4253,8кв.м., а саме: службовий корпус, склад–магазин, вбиральні, коментаторські трибуни, каси, табло, трансформаторна, котельня, сауна, склад, гараж, навіс, побутові приміщення. Вищевказані приміщення, на виконання умов укладеного договору ТзОВ «КПФ «Карпати» і може надати для потреб територіальної громади м.Львова та укласти відповідний договір.

Футбольне поле не є предметом договору оренди нерухомого майна від 20.08.2008р., а є інженерною спорудою, побудованою виключно ТзОВ «КПФ «Карпати» власним коштом, інтелектуальним потенціалом, власними та залученими силами та засобами. На будівництво даної інженерної споруди (підігрів, дренаж, полив, газон) було витрачено понад 7,5 млн. грн. (на той момент понад 1,5 млн. доларів США), що унеможливлює споживацьке ставлення до цього об’єкту.

3. Звертаю Вашу увагу на те, що ТзОВ «КПФ «Карпати» завжди дотримується досягнутих домовленостей та укладених договорів. В той же час, змушений констатувати факт, що на даний момент положення Попереднього договору, укладеного 21.12.2006р. між Львівською міською радою та ТзОВ «КПФ «Карпати», затвердженого ухвалою сесії №557 від 13.02.07р., не виконуються з Вашого боку. ТзОВ «КПФ «Карпати» привів стадіон «Україна» до вимог Федерації Футболу України та вже 4 рази подавав містобудівне обґрунтування для укладення договору оренди земельної ділянки навколо стадіону «Україна». Львівська міська рада або повністю ігнорує наші звернення, або обмежується відписками.

У зв’язку з вищенаведеним, прошу Вас виконати умови Попереднього договору від 21.12.2006р., ухвали сесій Львівської міської ради №557 від 13.02.2007, №1919 від 10.07.2008, та укласти відповідний договір оренди земельної ділянки для обслуговування спортивного комплексу стадіону «Україна». У противному разі ТзОВ «КПФ «Карпати» не зможе гарантувати підготовку спортивного комплексу стадіону «Україна» як тренувального центру ЄВРО-2012.

З повагою, Почесний президент ФК «Карпати» Димінський П.П.

Довідка 

6 квітня Львівська міська рада звернулася до почесного президента ТзОВ «КПФ «Карпати» Петра Димінського з проханням надати ТзОВ «ФК «Львів» можливість проведення матчу з командою «Металург» (Донецьк) на стадіоні «Україна» 11 квітня цього року.

Текст відкритого листа подаємо у повному обсязі:

«Шановний Петре Петровичу!

Користуючись нагодою, дозвольте засвідчити Вам повагу.

До Львівської міської ради звернулося Товариство з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Львів» з клопотанням про надання стадіону «Україна» для проведення календарних домашніх матчів Чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

Беручи до уваги важливість завдань, які стоять перед Львівською міською радою щодо забезпечення створення належного іміджу міста Львова, особливо в контексті підготовки до проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, просимо Вас надати ТзОВ «ФК «Львів» можливість проведення матчу з командою «Металург» (Донецьк) на стадіоні «Україна» 11 квітня 2009 року.

Така позиція ТзОВ «КПФ «Карпати» відповідатиме умовам договору оренди стадіону «Україна», укладеного 20.08.2008 року, за умовами якого ТзОВ «КПФ «Карпати» зобов’язується надавати споруди стадіону «Україна» для потреб територіальної громади м. Львова.

Крім того, зазначений договір містить положення про обов’язок ТзОВ «КПФ «Карпати» укласти договір суборенди з ФК «Львів» для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань.

Прошу Вас уважно розглянути наше звернення та в найкоротші терміни надати позитивну відповідь».

Переглядів: 1785 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Marine  
0
Great article but it didn't have evthieryng-I didn't find the kitchen sink!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту