Четвер, 28.03.2024, 12:54 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Квітень » 3 » "Карпати" - ФК "Харків": теперішні проти колишніх
"Карпати" - ФК "Харків": теперішні проти колишніх
16:23
Львів та Харків розділяє понад тисяча кілометрів (якщо вже зовсім точно – то 1 042). „Карпати” мають багату історію, яка розпочалася ще в середині минулого століття, ФК „Харків” ж заснували лише кілька років тому. Нарешті цього сезону перед командами різні завдання – харків’яни змагаються за збереження місця у вищій лізі, львів’яни ж навіть сподіваються на потрапляння до єврокубків.

І попри все, у ФК „Харків” та „Карпат” чимало спільного. Точніше, спільних. Головний тренер слобожанців Михайло Стельмах свого часу виступав у „Карпатах”, тим самим займався, але в інші часи, його помічник Сергій Мізін. Ще минулого року в „Харкові” виступали екс-карпатівці Сучков та Батіста. На заміну до них у компанію до ще одного колишнього гравця „зелено-білих” Платона із запорізького „Металурга” перейшов нападник Тарас Кабанов, що виступав за „Карпати” у 2000-2004 роках (в часи виступів у Львові забив 17 голів і навіть одного разу його викликали до збірної). Відтепер основний центрфорвард команди Кабанов уже забив за „Харків” один гол, який подарував городянам наразі єдину перемогу у чемпіонаті – над донецьким „Металургом” (1:0). Щоправда, це все, чим поки що може похизуватися Кабанов і його команда у 2009-му. Його команда у всіх матчах програє і продовжує залишатися останньою у Прем’єр-лізі.

- Тактика нашої команди в нападі полягає в тому, що м’ячі здебільшого завантажуються на мене, а я вже маю виграти боротьбу і продовжити атаку, – розповів Інформаційному центру ФК "Карпати" Кабанов. – От в минулому турі у грі проти „Кривбасу” це втілити у життя не вдалося. Проти мене грали занадто щільно, і чіплятися за м’яч було складно... 

У грі з „Карпатами”, каже Кабанов, його команду влаштує і нічия. Тарас додає, що відсутність основного центрального захисника „Карпат” Івана Мілошевіча (дискваліфікація) – його безпосереднього візаві на полі – має не надто вплинути на гру. „Адже головна перевага „Карпат” – це здатність проводити швидкісні й організовані атаки, - аналізує Кабанов. – Тому відсутність одного захисника не має сильно відобразитися на грі „Карпат” загалом”.

Орієнтовний склад "Карпат" на поєдинок проти ФК "Харків" (версія Інформаційного центру клубу):

Романенко - Ощипко, Тубіч, Петрівський (Пшеничних), Кобін - Ткачук, Худоб`як, Гурулі - Кополовець, Кожанов, Кузнецов.

Переглядів: 839 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Ashish  
0
Never seen a beettr post! ICOCBW

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту