Четвер, 18.04.2024, 13:15 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 13 » Міська рада Калуша виділила 3 мільйони гривень на розвиток ФК «Карпати»
Міська рада Калуша виділила 3 мільйони гривень на розвиток ФК «Карпати»
15:53
Міська рада Калуша у бюджеті на 2009 рік виділила три мільйони гривень на розвиток ФК «Карпати» - про це Інформаційний центр львівського клубу повідомив мер промислового міста Івано-Франківської області Ігор Насалик (на фото).

«Ми розробили спеціальну програму підтримки футболу. Вважаємо, що «Карпати» - єдиний клуб, який може представляти на найвищому рівні не лише Львів, але й усю Західну Україну. Саме тому ми вирішили закласти 3 мільйони гривень на розвиток «зелено-білого» клубу. Керівництво клубу зможе на власний розсуд використовувати ці кошти».

Ігор Насалик також розповів, що ініціатором такого неординарного (як для українських реалій) вчинку стали мешканці Калуша. «У минулому сезоні друга команда «Карпат» проводила свої домашні матчі саме у Калуші. На трибунах збиралося чимало глядачів. Тож громада міста й запропонувала фінансово підтримати «зелено-білих». 

Сам Ігор Насалик – уболівальник «Карпат» зі стажем, намагається не пропускати жодного матчу. Зокрема, у цьому сезоні він відвідав обидва матчі «зелено-білих», у тому числі й на виїзді в Маріуполі.

Кілька років тому мер Калуша подарував ФК «Карпати»… справжнього ведмедя, який мешкає у вольєрі на заміській базі. Карпатівський «Мишко» швидко став командним улюбленцем.

У футбольному клубі «Карпати» цю новину сприйняли із приємним здивуванням. Генеральний директор клубу Юрій Коротиш подякував за фінансову підтримку громаді Калуша: «Така увага утричі цінніша у час фінансової кризи, коли чимало професійних клубів, спортивних організацій змушені суттєво скорочувати видатки. Цей крок укотре засвідчив, що бренд ФК «Карпати» - знаковище явище не лише для Львова, а й для всієї Західної України. Запевняю, що виділені кошти ФК «Карпати» використає з максимальною ефективністю для розвитку дитячо-юнацького футболу у Західному регіоні України. Сподіваюсь, незабаром вихованці калузького футболу одягнуть футболки «Карпат», як це свого часу зробив уродженець цього прикарпатського міста Олег Гарас.»

Переглядів: 771 | Додав: karpaty-lviv | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 fckl  
0

1 karpaty-lviv  
1
ураааааа!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту