Четвер, 25.04.2024, 17:21 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 09
Як і в матчі з «Чорноморцем» тиждень тому, в Маріуполі Ігор Худоб’як діяв дуже активно і продуктивно. 

І хоча йому знову не вдалося залишити свій автограф у воротах суперника, саме Худік зробив гросмейстерську передачу на Кузнецова, коли Сергій забивав свій другий гол, та долучився до першого голу в Прем’єр-лізі Олега Голодюка.

- За рахунок чого «Карпати» практично повністю переграли «Іллічівець»? 

- Тренери перед грою дали нам вказівку з перших хвилин застосувати пресинг по всьому полю. Вийшло в нас це зовсім непогано. Та й, схоже, що господарі такого від нас явно не очікували. До того ж і функціонально вони готові, як показала гра, гірше за нас. Єдине, що нам не вдалося, так це забити швидкий гол, на який ми заслуговували своєю грою. Адже комбінаційна гра в нас виходила непогано. 

- Більше того, «Карпати» не лише не забили швидкий гол, а ще й самі першими пропустили ... Читати далі »
Переглядів: 890 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 09.03.2009 | Коментарі (0)

Ветерани «Карпат» до гри своїх спадкоємців завжди відносяться дуже прискіпливо. А в останні роки в їхніх коментарях стосовно дій карпатівців на полі значно більше можна було почути негативу, аніж позитиву. Одним з найбільш ярих скептиків у цьому питанні завжди виступав легендарний центральний захисник знаменитого складу «Карпат» кінця 60-их – першої половини 70-их років минулого століття Ростислав Поточняк. 

І от в суботу, буквально кілька хвилин по тому, як в матчі «Іллічівець» – «Карпати» пролунав фінальний свисток, автор цих рядків, направляючись в клубний офіс, зустрів пана Ростислава, і почув таке:

- Я просто вражений побаченим, - навіть не привітавшись, емоційно почав ділитися своїми враженнями про матч Ростислав Мирославович. – Другу гру поспіль я отримую задоволення перш за все від гри, яку демонструє наша команда. Коли грали з «Чорноморцем», я робив поправку на те, що це п ... Читати далі »
Переглядів: 885 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 09.03.2009 | Коментарі (0)

Це слова легендарного футболіста та невтомного борця з расизмом – Ліліана Тюрама, з якими він звернувся до присутніх на конференції “Разом проти расизму” в Варшаві.
Тюрам, володар Кубку Світу, посол FARE, є одним з найчіткіших футбольних голосів. Він розповів про власний досвід зіткнень з расизмом, і як такі організації, як FARE та UEFA можуть спільно формувати футбольний світогляд у Європі.
“Усі ми народжуємось з упередженнями”, зазначив Тюрам. “Я багато працював з школах, спілкувався з дітьми. Коли я запитував – що Ви думаєте про чорношкірих людей – то чув у відповідь, що чорні швидко бігають та добре співають. Це, хоча і зовсім невинні, але все ж – упередження.”
“Футбол – це чудове явище, унікальний інструмент, за допомогою якого ми можемо подолати свої упередження. Завдяки йому, граючи, чи будучи вболівальниками – ми контактуємо з людьми. На нижчому рівні колір шкіри значення не має. Проте на найвищому рівні гра дуже часто супроводжується страхом. Коли виникают ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 814 | Додав: SBT_FCKL_BOMB | Дата: 09.03.2009 | Коментарі (2)

Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту