Вівторок, 23.04.2024, 21:30 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 8 » НАПАД НА ФАНАТІВ ФК ЛЬВОВА(НАШІ ЇХ НАБИЛИ)
НАПАД НА ФАНАТІВ ФК ЛЬВОВА(НАШІ ЇХ НАБИЛИ)
14:58

Існування фан-руху "Львова" дуже заважає і муляє око радикально налаштованим фанатам "Карпат". Впродовж сезону можна було спостерігати,як були здійснені крадіжки банерів, поодинокі напади на супортерів команди. Час від часу це призводило до того, що фан-сектору як такого у ФК "Львів" не було. Це давня історія,яка сягає ще 2006-року,коли група хлопців намагалася створити рух, але їх було теж "знешкоджено", внаслідок чого підтримки у команди не було довгий час. Ну і от ситуація певним чином повторилася вчора. Коли маленька група вболівальників "синьо-золотих" поверталася додому по вулиці Зеленій, неподалік стадіону, їх оточили близько 20-30 карпатівців (які,до речі, ще в перерві матчу піходили до сектора "городян" і погрожували). Все сталося раптово. Одразу по кілька чоловік почали лупцювати хлопців (хоча били не всі,частина спостерігала, та все ж били значною більшістю). На щастя, до трагедії на цей раз не дойшло. Одна людина потрапила із сильно розбитою головою до лікарні. Було встановлено, що удар був нанесений якимось важким предметом (можливо пляшкою).

Коментар від керівництва:
"Мені відомо, що вчора, 29 листопада, після поєдинку ФК "Львів" - "Іллічівець" 30 фанатів львівських "Карпат" напали на 8 вболівальників ФК "Львів" і побили їх. Один із наших вболівальників потрапив до лікарні з розбитою головою", - повідомив сьогодні, 30 листопада, на прес-конференції генеральний директор ФК "Львів" Роман Лаба.
На думку Романа Лаби, зараз ця справа перебуває у компетенції правоохоронних органів і не виключено, що за фактом побиття буде відкрита кримінальна справа. Але попри це керівництво ФК "Львів" зробить усе для того, аби захистити своїх вболівальників, тому не виключено, що в середу, 3 грудня, на засіданні контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України Роман Лаба доповідатиме про цей інцидент.
Взагалі гендиректор ФК "Львів" не розуміє людей, який вчинили напад на вболівальників ФК "Львів", оскільки між двома львівськими клубами склалися приязні стосунки. А цими своїми діями фанати "Карпат" лише псують імідж свого клубу.
Очевидно,що так далі продовжуватись не може, бо від трагедії (до якої багато не треба) нікому точно легше не стане...
Переглядів: 876 | Додав: SBT_FCKL_BOMB | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 SBT_FCKL_BOMB  
0

1 fckl  
0
wink Фани карпат Молодці applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні-чат
Наше опитування
Найкращий гравець у складі "Карпат"

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 539
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту