П`ятниця, 29.03.2024, 07:38 | Вітаю Вас Гість

ФК Карпати Львів

Головна » 2009 » Березень » 06

У суботу, 7-го березня, напередодні жіночого свята більшість чоловіків, напевно, будуть заклопотані проблемою, як привітати наступного дня своїх коханих. Але на вболівальників «Карпат» цього дня чекає ще одна подія. Їхні улюбленці в Маріуполі в рамках 19-го туру чемпіонату України поміряються силами з тамтешнім «Іллічівцем». Сподіватимемося, що перемогою в першому гостьовому матчі в 2009 році підопічні Олега Кононова зроблять чудовий подарунок до Дня 8-го Березня як своїм чарівним дружинам і подругам, так і всім прихильницям нашої команди, які, як справжні жінки, закохалися в «Карпати» раз і на все життя!

Переконлива домашня перемога «Карпат» минулої неділі над принциповим суперником з Одеси, причому не лише за рахунком, а головне, за змістом гри, засвідчила, що наша команда до весняних матчів національного чемпіонату підійшла в належній формі. Однак з іншого боку, за однією гро ... Читати далі »

Переглядів: 845 | Додав: fckl | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

За таким столом можна і перемогу «зелено-білих» святкувати. Учні Львівського професійного училища ресторанного сервісу і туризму присвятили «Карпатам» одну із своїх дипломних робіт. Назва проекту «Оле, оле, оле, «Карпати» чемпіон!» 

«У нас у групі чимало прихильників «Карпат, — каже першокурсник Юрій Василів, один з авторів проекту, — а після останньої перемоги зелено-білих над «Чорноморцем» ми вирішили обов’язково відзначити старання улюбленої команди». 

На традиційній святковій презентації було представлено кілька виставкових робіт, учні демонстрували свої вміння дизайну, сервірування та облаштування ресторанних столів. Родзинкою й беззаперечним хітом виставки став саме «карпатівський» стіл, посередині якого височіли не квіти чи свічки, а зелено-білий футбольний м’яч. 

Детальніше про витвір юних «зелено-білих» рестораторів дивіться у понеділок у програмі «ПроКарпати».
< ... Читати далі »
Переглядів: 925 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (2)

7 березня, в рамках 19-го туру української Прем'єр-ліги маріупольський «Іллічівець» зіграє на своєму полі проти середняка нинішнього першості львівських «Карпат». Примітно, що рівно десять років тому (7 березня 1999 року) тоді ще «Металург» виграв у галичан з рахунком 4:2. Між тим, історія взаємин двох команд нараховує більше чотирьох десятків років. Перший офіційний матч між приазовцами і львів'янами відбувся в 1968 році в підгрупі 1 другої групи «А» чемпіонату СРСР. У тій грі Жданівський «Азовець» поступився на виїзді «левав» - 0:1. Потім були зустрічі в рамках Кубка Радянського Союзу. До моменту розпаду Великого та непорушного азовці і «Карпати» провели 6 поєдинків, в яких чотири рази були сильніше «біло-зелені», і два матчі завершилися внічию. Нова сторінка в Книзі футбольного протистояння південно-сходу і заходу України була написана вже після здобуття Україною незалежності. На сьогоднішній день опоненти ... Читати далі »
Переглядів: 931 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (2)

Гол Кузнецова 1-0

Гол Кузнецова 2-0

... Читати далі »

Переглядів: 876 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Володимир Федорів, брат захисника пермської команди та збірної України Віталія Федоріва, відсутній у заявці "Амкара" на чемпіонат Росії. 

Загалом клуб Федоріва-молодшого заявив 26 гравців.
Нагадаємо, Володимир Федорів проходив огляд на зборі "Амкара" у Туреччині.

Переглядів: 774 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Львів. Стадіон "Україна". Сонячно, +3°С
Судді: Венгер (Київ), Соботюк (Київ), Біч (Київ)
Делегат ФФУ: Сирота (Київ)

Голи: Кузнецов 17, 68, Кожанов 78

"Карпати": Романенко, Ощипко, Мілошевіч, Тубіч (Пшеничних 81), Кожанов, Кобін, Кополовець (Зеньов 64), Гурулі (Голодюк 71), Худоб"як, Кузнецов, Ткачук
Запасні: Новак, Женюх, Петрівський, Фурта
Головний тренер: Олег Кононов

"Чорноморець": Ширяєв, Шандрук, Бондаренко, Білецький, Луценко, Яценко, Діденко (Політило 81), Трішовіч, Ребенок, Гришко, Мельо (Васін 46)
Запасні: Приходько, Левига, Гуменюк, Владов, Бабич.
Головний тренер: Віктор Гришко

Попередження: Тубіч 69 - Трішовіч 51, 62
Вилучення: Трішовіч 62

Забивши в перший день весни три «сухі» м’ячі у ворота «Чорноморця», «Карпати» сповна поквиталися за поразку в Одесі в матчі першого кола

У неділю ввечері, по завершенні матчу «Карпати» – ... Читати далі »
Переглядів: 879 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

По завершенні недільного поєдинку «Карпати» – «Чорноморець» гравцям нашої команди було повідомлено, що понеділок - вихідний день. Тож герой цієї зустрічі Сергій Кузнецов, у якого накопичилась низка сімейних справ у рідній Одесі, буквально вже за дві години після фінального свистка разом з дружиною на своєму авто тримав курс в напрямку Південної Пальміри. Саме там його й застав телефонний дзвінок Інформаційного центру клубу. 

- Сергій, на зустрічі з вболівальниками та в інтерв’ю офіційному сайту клубу напередодні матчу з «Чорноморцем» ти наголошував на тому, що обов’язково заб’єш у ворота команди свого рідного міста гол, а можливо й не один. Що це було – просто величезне бажання чи ти насправді відчував, що це буде твій день? 

- Не можу сказати, що б в мене була якась особлива «чуйка», що я обов’язково заб’ю. А от те, що страшно хотів залишити щонайменше один автограф у воротах одес ... Читати далі »
Переглядів: 827 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Після двомісячної перерви до читачів повернеться тижневик «Карпати», який суттєво змінився порівняно з минулим роком.

Зокрема, на читача чекає новий дизайн та ще більше цікавої та ексклюзивної інформації про улюблений клуб, а також футбольна телепрограма. Відтепер тижневик виходитиме по вівторках.




Переглядів: 924 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Захисник «Карпат» вже встиг взяти участь у товариському матчі «червоно-чорних» в Туреччині

Володимир Федорів незабаром зможе скласти компанію рідному брату Віталію, гравцю збірної України, у складі пермського «Амкару», який посів четверте місце у російській Прем’єр-лізі минулого року.

Нині Федорів-старший перебуває у Туреччині на оглядинах в «Амкарі» і вже встиг провести за цей клуб спаринг-матч: амкарівці перемогли команду першого дивізіону "Нижній Новгород" - 3:1, а карпатівець відіграв перший тайм.

Тренувальні збори «Амкару» триватимуть до 6 березня. Тоді й стане відомо, чи відбудеться трансфер футболіста.



Переглядів: 749 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

По завершенню поєдинку проти «Чорноморця» правий хавбек «Карпат» Ігор Худоб’як поділився своїми враженнями від матчу і відповів на питання клубного Інформаційного центру. 

- Ігоре, не знаю чи погодишся, але в твоїй, Кожанова і Гурулі грі було багато технічного браку, особливо в першій половині зустрічі. 

- Згоден, так і було. Тренери нам, півзахисникам, дали вказівку якомога частіше виводити в прорив наших нападників. Тому ми намагалися діяти максимально швидко. Але на такому полі зробити це вдавалося далеко не завжди. Поступово ми адаптувалися до газону, тому в другому таймі помилок поменшало.

- За рахунок чого вдалося переграти одеситів у центрі поля? 

- Ми діяли значно швидше від суперника, як б сказав, демонстрували свій футбол, який нам прищеплюють тренери. Хлопці постійно відкривалися, ніхто не стояв на місці. Тому у гравця, який володів м’ячем, весь час було кі ... Читати далі »
Переглядів: 822 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Полузащитник Черноморца Евгений Луценко прокомментировал матч во Львове, с которого моряки начали вторую часть чемпионата страны.

— Поначалу игра складывалась нормально, а потом пропустили быстрый гол. Затем вроде бы выровняли ситуацию, все начало налаживаться, но удаление после перерыва немного надломило нас, и потом уже сложно было что-то придумать. Как раз после удаления мы пропустили второй гол, и судьба встречи практически была решена.

— В чем причины крупного поражения, на ваш взгляд? В надломленности, о которой вы сказали?

— Да, в конце уже сложно было, пропустили после удаления, потом еще один гол и уже тяжело было переломить ход матча. В общем, сложилось все в совокупности. Не сказал бы, что нас сильно переигрывали, равная была игра.

— Карпаты удивили?

— Нет, мы изучали противника, тренеры нас предупреждали, что Карпаты хорошо бегут в атаку, действуют ... Читати далі »
Переглядів: 757 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Центральний захисник «Чорноморця» Олександр Яценко виявився одним з небагатьох гравців одеської команди, хто після зустрічі з «Карпатами» погодився поспілкуватися з журналістами. 

- Що не дозволило «Чорноморцю» досягнути позитивного результату? 

- «Карпати» рухалися значно краще, аніж ми. У них виходила комбінаційна гра, багато атак завершувалися ударами по воротах. Ми ж постійно запізнювалися, не встигали за господарями, що й призводило до небезпечних моментів біля наших воріт. Ми знали, що «Карпати» будуть грати дуже активно, але сподівалися для себе на значно кращий результат.

- Наскільки сильно в негативному плані на гравців «Чорноморця» вплинув перший пропущений м’яч? 

- На установці тренери нам нагадували, що потрібно бути особливо обережними саме на стартовому відрізку матчу, бо «Карпати» намагатимуться забити швидкий гол. Закликали нас діяти акуратно, з максим ... Читати далі »
Переглядів: 769 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

28-го лютого, в останній день цьогорічної зими екс-форвард «Карпат» з молдавським паспортом Алєксандру Голбан приймає вітання з нагоди свого 30-річчя!

22-го травня 2004 року у зустрічі проти донецького «Шахтаря» в складі «Карпат» дебютував легіонер з Молдови Алєксандру Голбан. Уродженець невеличкого молдавського містечка Кріулені перейшов у нашу команду з кишинівської «Дачії». Новачок вийшов у лінії нападу і одразу сподобався вболівальникам львівської команди. Так, у грі Алєксандру, як зрештою і в кожного футболіста, були недоліки, але він їх компенсував своєю настирливістю та неймовірною жагою голу. Всього він їх у складі «зелено-білих» забив 7 у 46 матчах чемпіонату України. А ще трибуни «України» полюбили Голбана за його відвертий і простий характер. Він завжди був готовий поспілкуватися з фанатами і по завершенні кожного матчу, який би рахунок не було зафіксовано, підходив до сектору ... Читати далі »
Переглядів: 947 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Сьогодні, 27-го лютого, вітання з 63-річчям приймає Анатолій Рибак, колишній захисник «Карпат», який хоча й захищав честь нашого клубу лише один сезон, але встиг залишити в його історії яскравий слід.

Сезон 1971 року був особливим в історії «Карпат». Адже «зелено-білі» дебютували у вищій лізі чемпіонату СРСР. І якраз напередодні його старту керманичі нашої команди Ернест Юст і Карло Мільош для посилення конкуренції в лінії оборони запросили до Львова Анатолія Рибака, який демонстрував непогану гру в складі кишинівської «Молдови». Вихованець кримського футболу (Анатолій Рибак народився 27-го лютого 1946 року в Керчі) на пропозицію перейти в «Карпати» відгукнувся практично без роздумів: хто не хоче спробувати свої сили на найвищому рівні.

27-е червня 1971 року Львів очікував з особливим нетерпінням. Та що там Львів, вся Західна Україна не могла дочекатися, коли до столиці Галичини на ... Читати далі »
Переглядів: 999 | Додав: karpaty-lviv | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Міні-чат
Наше опитування
Чи зможуть "Карпати" у цьому сезоні пробратися у зону єврокубків?

Результат опросаРезультати Все опросы нашего сайта Архів

Всего голосовало: 433
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
gfg
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Форма входу
Архів записів
Block title
Друзі сайту